کمبود رادیولوژیست در شهرهای کوچک بیماران را به تهران می کشاند
به گزارش لیسون، به گزارش خبرنگاران، جلال جلال شکوهی در مراسم روز جهانی اشعه (رادیولوژی) در سالن همایش هتل ارم تهران، اضافه کرد: در شهرهای بزرگ به دلیل تعدد مراکز درمانی، کمبود رادیولوژیست احساس می گردد اما این کمبود واقعی نیست و در شهرهای بزرگ به اندازه کافی رادیولوژیست داریم.

وی ادامه داد: بیماران از اغلب نقاط کشور به علت کمبود رادیولوژیست برای درمان به مراکز درمانی تهران مراجعه می نمایند و این موضوع سبب می گردد که گاهی در تهران کمبود رادیولوژیست احساس گردد.
جلال شکوهی، تعداد رادیولوژیست ها را در کشور حدود 2 هزار و 300 نفر اعلام نمود و گفت: تا سال 1400 این تعداد به حدود 3 هزار نفر می رسد.
وی به تعداد رادیولوژیست در ترکیه اشاره نمود و گفت: در ترکیه بین 6 تا 7 هزار رادیولوژیست مشغول فعالیت هستند. بنابراین از لحاظ تعداد رادیولوژیست در منطقه از کشور ترکیه عقب تر هستیم و حتی تجهیزات این کشور بیشتر است.
جلال شکوهی ادامه داد: سلامت و بهداشت حق همه ایرانی ها است و وزارت بهداشت در کوشش است امکانات لازم را در همه مناطق کشور فراهم کند.
روز 8 نوامبر (17 آبان) روز جهانی اشعه ایکس نامگذاری شده که به این مناسبت مراسمی در تهران برپا شده است. از سال 2012 میلادی به مناسبت این روز شعاری در نظر گرفته می گردد. شعار سال جاری پرتونگاری از قلب نامگذاری شده تا به این موضوع توجه بیشتری گردد
منبع: خبرگزاری مهر