سیمئونه: به کاستا اعتماد دارم، سویا همواره خوب رقابت می نماید

به گزارش لیسون، سرمربی تیم فوتبال اتلتیکومادرید از دیه گو کاستا، مهاجم بزریلی الاصل خود پس از اینکه یک ضربه پنالتی را مقابل سویا از دست داد، دفاع کرد.

سیمئونه: به کاستا اعتماد دارم، سویا همواره خوب رقابت می نماید

به گزارش خبرنگاران، دیه گو سیمئونه که تیم تحت راهنماییش شب گذشته (شنبه) در چارچوب هفته یازدهم لالیگای اسپانیا در استادیوم رامون سانچس پیسخوان به نتیجه تساوی یک - یک مقابل سویا دست یافت و او را به رکورد 300 بازی در لالیگا به عنوان سرمربی رساند، پس از این بازی در دفاع از مهاجم برزیلی الاصل خود که در دقیقه 72 یک ضربه پناالتی را برای روخی بلانکو به هدر دارد، گفت: دیه گو کاستا در بهترین فرم فیزیکی خود است، او حواسش به خودش است و خوب تمرین می نماید. او در این بازی سخت کوشش کرد اما نتوانست گلزنی کند. وقتی بازیکنی مثل دیه گو کوشش می نماید، دو گزینه وجود دارد؛ یا با کاستا هستید یا نیستید. اگر بازیکنی تمام توان خود را به مانند کاستا به کار بگیرد، من به او اعتماد می کنم.

سرمربی آرژانتینی اتلتیکومادرید در بخش دیگری از صحبت هایش در تمجید از سویای تحت راهنمایی خولن لوپتگی گفت: من سویا را تیمی می بینم که خیلی خوب بازی می نماید. آنها همواره خوب رقابت می نمایند. سویا بازیکنان زیادی دارد و ترکیب قدرتمندی دارد که این بدین معناست که آنها می توانند به راحتی تغییراتی در ترکیب شان به وجود بیاورند.

وی در بخش پایانی صحبت هایش هم گفت: ما سعی کردیم بازی متعادلی را از خود به نمایش بگذاریم، اما نیمه اول بازی برابری بود و هر دو تیم کنترل بازی را در اختیار داشتند، اما ما در نیمه دوم سعی کردیم به سه مدافع میانی سویا فشار بیاوریم که آنها متوجه این موضوع شدند، اما آنخل کوریا و سانتیاگو آریاس خطرناک ظاهر شدند و می توانستند پیروزی را برای ما به ارمغان بیاورند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 2 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 561

به "سیمئونه: به کاستا اعتماد دارم، سویا همواره خوب رقابت می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیمئونه: به کاستا اعتماد دارم، سویا همواره خوب رقابت می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید