طرز تهیه ساندویچ زبان برای سلیقه های خاص

به گزارش لیسون، اگر به غذاهای ساندویچی علاقه مند هستید و در پی گزینه ای پرکالری و خوشمزه می گشت، ساندویچ زبان گوساله را امتحان کنید. برای تهیه آن، ابتدا زبان را پخته و همراه با ادویه در کره تفت دهید. سپس، مقداری مخلوط قارچ و پنیر پیتزای تفت خرده در کره تهیه نموده و بقیه مخلفات ساندویچ مثل خیارشور و… را هم خرد کنید. در نهایت، داخل نان باگت، مقداری سس مایونز بمالید و به ترتیب، گوشت زبان، مخلفات ساندویچ و ترکیب قارچ و پنیر پیتزا را به صورت داغ اضافه کنید.

طرز تهیه ساندویچ زبان برای سلیقه های خاص

در ادامه، جدول مشخصات غذایی ساندویچ زبان را با هم می بینیم:

ساندویچ زبان

تعداد نفرات2 نفر
زمان آماده سازیبا احتساب زمان پخت زبان، حدود 2 تا 3 ساعت
زمان پخت غذا30 دقیقه
میزان سختیمیانه

طرز تهیه ساندویچ زبان با قارچ و پنیر

ساندویچ زبان یکی از انواع ساندویچ های واقعا لذیذ است؛ به خصوص اینکه طعم آن با طعم قارچ و پنیر پیتزا ترکیب گردد. البته توجه داشته باشید که اضافه کردن پنیر پیتزا به این ساندویچ، چربی غذا را بیشتر نموده و هضم آن را سخت تر می نماید. بنابراین، اگر معده حساسی دارید یا در پی ساندویچی رژیمی هستید، باید به سراغ گزینه دیگری بروید؛ اما اگر هوس نموده اید که در منزل، یک ساندویچ زبان مجلسی تهیه کنید، با ما همراه شوید و مواد لازم برای تهیه ساندویچ زبان با سس قارچ و پنیر پیتزا را آماده کنید:

مواد لازم برای تهیه ساندویچ زبان

مواد اولیه برای تهیه این ساندویچ خوشمزه به صورت جدول زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
زبان پخته شده300 گرم
قارچ خام400 گرم
پنیر پیتزا200 گرم
گوجه فرنگی، خیار شور، پیاز و جعفریبه میزان لازم (به عنوان مخلفات ساندویچ)
نان باگت لقمه ای4 عدد
کره40 گرم
سس مایونز2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمکبه میزان لازم
پیاز1 عدد
سیر خرد شدهچند حبه
دارچینمیزان کمی

مراحل دستور تهیه ساندویچ زبان

برای طرز تهیه ساندویچ زبان گوساله، مطابق مراحل زیر پیش بروید:

  • مرحله اول: ابتدا زبان گوساله را با میزان مناسب آب، یک عدد پیاز، چند حبه سیر خرد شده و میزان کمی دارچین در قابلمه ای مناسب ریخته و اجازه دهید برای 2 تا 3 ساعت بپزد.
  • مرحله دوم: بعد از پخت کامل، زبان را از قابلمه خارج نموده و کنار بگذارید تا سرد گردد. سپس، پوست زمخت روی آن را جدا نموده و گوشت زبان را ریش ریش کنید.
  • مرحله سوم: حالا گوشت ریش ریش شده را همراه با 20 گرم کره، فلفل قرمز و میزانی نمک در تابه ای مناسب تفت دهید تا گوشت کاملا مزه دار و قرمز رنگ گردد.
  • مرحله چهارم: در ادامه، قارچ ها را پس از شستن و خشک شدن، به صورت حلقه ای خرد نموده و با کمی نمک و به جامانده کره روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و آب بیندازند.
  • مرحله پنجم: در همین فاصله، بقیه مواد ساندویچ مثل خیارشور و گوجه فرنگی را خرد نموده و آماده کنید.
  • مرحله ششم: حالا نان های باگت را به صورت طولی برش داده و میزانی از خمیر داخل آن ها را خالی کنید.
  • مرحله هفتم: داخل نان ها را به سس مایونز آغشته کنید و میزانی از گوشت زبان را به صورت داغ روی سس بریزید. سپس، بقیه مخلفات ساندویچ مانند خیارشور، پیاز و… را روی زبان قرار دهید.
  • مرحله هشتم: وقتی آب قارچ کاملا کشیده شد، پنیر پیتزا را روی قارچ ها بریزید و اجازه دهید کاملا آب گردد.
  • مرحله نهم: حالا مخلوط قارچ و پنیر را هم روی بقیه مواد ریخته و ساندویچ ها را به صورت داغ سرو کنید. نوش جان

چند نکته در طرز تهیه ساندویچ زبان

نکات زیر اطلاعات بیشتری را برای تهیه این ساندویچ خوشمزه در اختیار شما قرار می دهند:

  • اگر فرصت کافی ندارید، زبان را داخل زودپز بپزید. برای این کار، زودپز را ابتدا روی شعله زیاد قرار دهید تا بخار کند، سپس حرارت را ملایم نموده و حدود یک ساعت و نیم زمان دهید تا گوشت زبان کاملا بپزد.
  • شما می توانید در زمان پخت زبان از ادویه های بیشتری بهره ببرید. برای مثال، زردچوبه، فلفل سیاه و رزماری، از چاشنی هایی هستند که امتحان خود را به خوبی پس داده اند.
  • تفت دادن گوشت زبان با کره در داخل تابه، گوشت را نرم و لطیف تر می نماید و تأثیر زیادی در خوشمزه تر شدن این ساندویچ دارد؛ بنابراین، این مرحله را حذف نکنید.
  • شما می توانید علاوه بر ادویه های گفته شده، هنگام پخت گوشت زبان، کمی هم پودر گلپر اضافه کنید. این ادویه، طبع ساندویچ زبان را تعدیل نموده و هضم آن را راحت تر می نماید.
  • طرز تهیه ساندویچ زبان گوسفندی هم تفاوتی با دستور بالا ندارد. البته باید بدانید که زبان گوسفند با وجود طعم لذیذتر، قیمت بیشتری دارد و زمان پخت آن هم کمتر از زبان گوساله است.
  • یک روش دیگر برای تهیه این ساندویچ پرطرفدار آن است که قارچ را به ساندویچ اضافه نموده و در نهایت، پنیر پیتزا را روی بقیه مواد بریزید. سپس، ساندویچ ها را مدت کوتاهی در فر یا توستر قرار دهید تا تنوری شوند و پنیر پیتزا کاملا آب گردد.

برترین جایگزین ها در طرز تهیه ساندویچ زبان

اگر نگران میزان چربی این ساندویچ هستید، پنیر پیتزا را حذف نموده و از سس مایونز کمتری بهره ببرید. بعلاوه می توانید میزانی آبلیمو و آویشن با سس مایونز ترکیب نموده و به ساندویچ اضافه کنید. در برخی رسپی ها هم اصلا خبری از سس مایونز نیست و گوشت زبان مزه دار شده را با مخلفاتی مثل گوجه فرنگی و خیارشور سرو می نمایند که البته این هم انتخاب دلچسب و خوشمزه ای است.

روش نگهداری از ساندویچ زبان

مدت ماندگاری این ساندویچ خوشمزه، واقعا محدود است. به خصوص اینکه افزودن سس مایونز و پنیر پیتزا باعث خیس شدن و نرم شدن نان باگت می گردد و اگر چنین ساندویچی چند ساعت بماند، ظاهر چندان مطلوبی نخواهد داشت. بنابراین بهتر است ساندویچ زبان را به مقدار مصرف خود تهیه نموده و به صورت داغ میل کنید. با این حال، اگر میزانی از مواد ساندویچ اضافه ماند، گوشت زبان را بدون مخلوط کردن با مواد دیگر، درون ظرف درب داری ریخته و در یخچال بگذارید و نهایتا ظرف یکی دو روز آینده آن را مجددا گرم نموده و مصرف کنید.

ساندویچ زبان درجه یک را از خبرنگاران سفارش دهید…

اگر وقت کافی برای پختن گوشت زبان در منزل ندارید اما هوس نموده اید که هر طور شده، طعم این ساندویچ بی نظیر را بچشید، سری به خبرنگاران بزنید. شما می توانید در بخش سفارش آنلاین غذا، این ساندویچ خوشمزه را با موارد دیگری مثل نوشابه، سالاد و… به صورت اینترنتی سفارش دهید و آن را به صورت گرم و تازه درب منزل خود تحویل بگیرید. امیدواریم در کنار دوستان و عزیزان از طعم این غذای فوق العاده لذت ببرید و لحظات خوشی داشته باشید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 21 بهمن 1403 بروزرسانی: 21 بهمن 1403 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 2379

به "طرز تهیه ساندویچ زبان برای سلیقه های خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ زبان برای سلیقه های خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید