غذاهای معروف آلمان؛ داستان هایی از پشت بشقاب های آلمانی
به گزارش لیسون، ممکن است غذاهای آلمانی مانند غذاهای سایر کشورها، معروف و شناخته شده نباشد، اما تنوع بسیار زیادی دارد و طعم ومزه آن بی نظیر است. هر منطقه از آلمان غذاهای غنی شده با سنت مخصوص خودش را به مردم ارائه می دهد. در بخش شمال کشور آلمان، غذاها عمدتاً بر پایه ماهی و محصولات دریایی است، درحالی که در جنوب این کشور بیشتر براساس گوشت قرمز و شکار تهیه می گردد. غذاهای معروف آلمان اکثرا همراه با نان گندم یا چوب شور به مشتریان عرضه می گردد و هواداران بسیار زیادی دارد. در ادامه شما را با 23 مورد از محبوب ترین غذاهای سنتی آلمان آشنا می کنیم.
رزرو بلیط هواپیما با خبرنگاران خوبه!
1. Braunkohl and Bregenwurst
یکی از غذاهای معروف آلمان Braunkohl است. این غذا بیشتر در شمال کشور آلمان وجود دارد و طعم ومزه آن بسیار خاص و فرق دارد. Braunkohl در واقع نوعی سوسیس است که همراه با سیب زمینی آب پز و کلم که با نمک، فلفل و پیاز مزه دار شده است سرو می گردد. این غذا مخصوص فصل زمستان بوده و می توانید آن را از ماه نوامبر تا ماه فوریه در کشور آلمان نوش جان کنید. اگر در فصل زمستان به آلمان سفر کردید، خوردن این غذای بی نظیر را از قلم نیاندازید.
2. Hamburger Labskaus
یکی دیگر از غذاهای سنتی آلمان Hamburger Labskaus نام دارد. این غذا که ریشه در شهر بندری هامبورگ دارد، دارای ظاهر بسیار مجذوب کنندهی است. طرز تهیه این غذا به این صورت است که سیب زمینی آب پز و برنج را همراه با گوشت گاو مخلوط نموده و سپس به آن غوره، چغندر، نمک و فلفل اضافه می نمایند. پس از اینکه مواد به خوبی باهم مخلوط شد، در روغن داغ سرخ می گردد. معمولا این غذا در کشور آلمان همراه با تخم مرغ نیمرو یا شاه ماهی سرو می گردد.
3. Potato Pancakes (Kartoffelpuffer)
یکی دیگر از غذاهای محلی آلمان Potato Pancakes نام دارد. این پنکیک سیب زمینی بسیار خوش مزه بوده و هوادارن بسیار زیادی دارد. طرز تهیه این غذا به این شکل است که ابتدا سیب زمینی ها را رنده نموده و با تخم مرغ، پیاز و چاشنی های مخصوص مخلوط می نمایند. مخلوط آماده شده، به شکل پنکیک در روغن سرخ و طلایی می گردد و در آخر همراه با سس سیب یا کمپوت سیب سرو می گردد. اگر به آلمان سفر کردید، خوردن این غذا را در خیابان های پرهیاهوی این کشور از دست ندهید.
4. Hamburger Pannfisch
یکی دیگر از معروف ترین غذاهای آلمانی Hamburger Pannfisch است. ماده اصلی این غذا ماهی بوده و طعم واقعی آن را تنها در کشور آلمان می توانید تجربه کنید. این خوراک ماهی معمولا با ماهی قرمز یا ماهی ذغال سنگ درست شده و همراه با سیب زمینی، نشاسته، پیاز و سبزیجات پخته می گردد. این خوراک در آخر همراه با سس خردل، خامه و گوشت خوک سرو می گردد. در سفر به آلمان، طعم ومزه این غذا را از دست ندهید.
5. German Turnip Soup
یکی دیگر از غذاهای مشهور آلمان Turnip Soup است. سوپ شلغم یکی از غذاهای سنتی کشور آلمان بوده و بیشتر در فصل پاییز و زمستان درست می گردد. این سوپ در گذشته غذای فقرا به شمار می رفت، اما امروزه به علت داشتن ویتامین و مواد معدنی بالا، محبوبیت خود را به دست آورده است. خوردن این سوپ خوش مزه در فصل پاییز و زمستان را از قلم نیاندازید.
6. Pork Knuckle with Sauerkraut
یکی دیگر از برترین غذاهای معروف آلمان Pork Knuckle with Sauerkraut نام دارد. کلم ترش به عنوان غذای سبزیجات آلمانی شناخته شده و در سلامت دستگاه گوارش بسیار موثر است. برای تهیه کلم ترش، کلم سفید را به برش های نازک تبدیل نموده و با ادویه، فلفل و نمک مزه دار می نمایند. در نهایت این غذا همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو می گردد. اگر به فکر سلامت خود هستید، خوردن این غذای معروف آلمانی را از دست ندهید.
7. Swabian Raviolis with Fried Onions
یکی دیگر از غذاهای سنتی آلمان Swabian Raviolis with Fried Onions نام دارد. این غذا در جنوب غربی این کشور تهیه می گردد و از محبوبیت بالایی برخوردار است. بعلاوه شباهت زیادی به پاستا راویولی ایتالیایی دارد و میان آن با موادی مانند گوشت و سبزیجات پر می گردد. این غذا در رستوران های آلمان همراه با پیاز سرخ شده سرو می گردد و طعم بی نظیری دارد.
8. Veal Sausage
یکی دیگر از غذاهای محلی آلمان Veal Sausage است. سوسیس گوساله یکی از غذاهای بسیار خاص آلمان محسوب می گردد و به ندرت در قسمت شمالی این کشور فروخته می گردد. این غذا، ترکیب گوشت گوساله و خردل بخارپزشده است و طعم شگفت انگیزی دارد. سفر به آلمان بدون خوردن این غذا بی فایده است.
9. Baden Brägele with Bibliskäs
یکی دیگر از معروف ترین غذاهای آلمانی Baden Brägele with Bibliskäs نام دارد. این غذا یکی از محبوب ترین غذاهای جنوبی کشور آلمان به شمار می آید و شامل سیب زمینی سرخ شده و پنیر گیاهی تازه است. آلمانی ها این غذای مقوی را به عنوان یک وعده غذای کامل همراه با یک نوشیدنی مانند آب میوه یا آب گازدار نوش جان می نمایند.
10. Stuffed Cabbage Filled with Millet
یکی دیگر از غذاهای مشهور آلمان Stuffed Cabbage Filled with Millet است. مواد اولیه این غذا کلم و ارزن بوده و در صورت دل خواه همراه با پنیر، خامه و سس سرو می گردد. این غذا به علت داشتن ویتامین C بالا، در زمستان برای محافظت در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است. گیاهخوارانی که می خواهند از خوردن یک غذای گیاهی لذت ببرند، این غذای بدون گوشت را امتحان نمایند.
11. Döner with Curried Sausage
یکی دیگر از غذاهای محلی آلمان Döner with Curried Sausage نام دارد. جالب است بدانید که دونر با سوسیس با اینکه یک نام ترکی بوده، در برلین ساخته شده و در این کشور هواداران زیادی دارد. این غذا طعم تندی دارد به عنوان یک میان وعده کلاسیک در کشور آلمان شناخته شده و همراه با سس گوجه فرنگی با پودر کاری سرو می گردد.
12. Saxon Mustard Meat
یکی دیگر از معروف ترین غذاهای آلمانی Saxon Mustard Meat است. گوشت خردل ساکسون یک غذای کلاسیک از شرق آلمان بوده و در تهیه آن از گوشت خوک یا گاو همراه با یک آبگوشت سبزیجات خوش طعم استفاده می گردد. سیب زمینی، پیاز، خیار و نان سبوس دار ازجمله مواردی است که در کنار این غذا سرو می گردد. بعلاوه چاشنی این غذای دل چسب و دل پذیر، خردل تند، میخک، نمک، فلفل و زیره بوده و پایه ثابت مناسبت های خاص در کشور آلمان است.
13. Königsberger Meatballs
یکی دیگر از غذاهای مشهور آلمان Königsberger Meatballs نام دارد. این کوفته های خوش مزه در شهر کونیگسبرگ آلمان شرقی هواداران زیادی دارد و در تهیه آن از گوشت چرخ نموده، نان کهنه و پیاز استفاده می گردد. این کوفته ها با سس سفید تهیه شده از آبگوشت، خامه و تخم مرغ سرو می گردد و زمانی که به صورت سرد خورده می گردد بسیار خوش طعم تر است. اگر به شهر کونیگسبرگ سفر کردید، حتما این کوفته های مجذوب کننده را امتحان کنید.
14. Tarte Flambée with a French Influence
یکی دیگر از برترین غذاهای معروف آلمان Tarte Flambée with a French Influence است. این تارت آلمانی شباهت زیادی به تارت پیاز فرانسوی دارد و دقیقا به همان شکل تهیه می گردد. طرز تهیه این تارت به این صورت است که یک خمیر نازک را با خامه ترش پوشش می دهند و در آخر با تکه های گوشت خوک، پیاز، نمک و فلفل آن را برای پخت آماده می نمایند. خوردن این تارت بی نظیر را از دست ندهید؛ بسیار خوشمزه است.
15. Curry Sausage in Western Germany
یکی دیگر از غذاهای معروف آلمان Curry Sausage in Western Germany نام دارد. سوسیس کاری در شهرهای برلین، بوخوم، کلن و دوسلدورف هواداران بسیار زیادی دارد. شما می توانید باتوجه به ذائقه تان، این غذا را همراه با سس تند نوش جان کنید. جالب است بدانید Curry Sausage in Western Germany در غرب آلمان معمولا با رول سرو می گردد، نه با دونر. شک نکنید که سفر به آلمان با خوردن این سوسیس معنا پیدا می نماید.
16. Braised Beef Rheinland-style
یکی دیگر از غذاهای سنتی آلمان Braised Beef Rheinland-style است. این گوشت خوش مزه با ظاهر وسوسه انگیزش یکی از پرهوادارترین غذاهای آلمان به شمار می آید. تهیه گوشت گاو سرخ شده به سبک راینلند به این شکل است که ابتدا گوشت گاو را برای چند روز در سرکه، روغن، پیاز و هویج قرار می دهند تا به خوبی مزه دار گردد. سپس سرخ شده و همراه با سیب زمینی، پیراشکی، سالاد یا کلم قرمز سرو می گردد. مزه بهشتی این گوشت را از دست ندهید.
17. Butter Noodles
یکی دیگر از غذاهای محلی آلمان Butter Noodles نام دارد. این غذا نوعی نودل است که عمدتاً در جنوب غربی آلمان هوادار دارد. مواد تشکیل دهنده آن شامل آرد، تخم مرغ و نمک بوده و بعد از پخته شدن سطح آن را با پنیر پوشش می دهند. بعلاوه می توانید Butter Noodles را به همراه غذاهای گوشتی و کباب نوش جان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. لذت سفر به آلمان را با خوردن این غذا دوبرابر کنید.
18. Dumplings
یکی دیگر از معروف ترین غذاهای آلمانی Dumplings است. این کوفته ها با سیب زمینی پخته شده، پنیر رنده شده، آرد و تخم مرغ درست می گردد. Dumplings که یکی از غذاهای آلمانی با سیب زمینی بوده دارای ظاهری شبیه به توپ و بافت نرم و ترد است. زمانی که مشغول گشت وگذار در آلمان هستید، خوردن این کوفته ها را از قلم نیاندازید.
19. Potato Salad
یکی دیگر از غذاهای مشهور آلمان Potato Salad نام دارد. سالاد سیب زمینی در واقع یکی از معروف ترین مخلفات آلمانی بوده و در کنار غذا سرو می گردد. سالاد سیب زمینی، یک غذای نسبتا ساده است و با سیب زمینی آب پز، خیار و پیاز تهیه می گردد و در آخر با سس مایونز به خوبی مخلوط می گردد. اگر به آلمان سفر کردید از خوردن این سالاد فوق العاده غافل نشوید.
20. Frankfurter Green Sauce
یکی دیگر از برترین غذاهای معروف آلمان Frankfurter Green Sauce است. این سس سبزرنگ با ظاهری زیبا و طعمی بی نظیر در کشور آلمان هواداران زیادی دارد. آلمانی ها از این سس برای ریختن روی سیب زمینی استفاده می نمایند و مواد اصلی آن شامل گیاهان سبز تازه (بدون ساقه)، بادرنجبویه که گیاهی شبیه به نعنا بوده و خامه ترش است که همگی با نمک، فلفل و خردل مزه دار شده اند.
21. Pretzen from Bavaria
یکی دیگر از غذاهای معروف آلمان Pretzen from Bavaria نام دارد. این غذا در واقع نوعی چوب شور نمکی است که بیشتر در خیابان های آلمان فروخته می گردد. ظاهر زیبا و طلایی رنگ آن هر رهگذری را جذب خود می نماید. بیشتر آلمانی ها چوب شور را با پنیر تازه و پیازچه میل می نمایند که طعم فوق العاده مجذوب کنندهی دارد.
22. Pumpernickel from Lower-Saxony
یکی دیگر از غذاهای سنتی آلمان Pumpernickel from Lower-Saxony است. این غذا در واقع نوعی نان سبوس دار است که بیشتر مردم آلمان، این نان را جایگزین نان های سفید روزانه نموده اند. این نان سیاه برای اولین بار در سال 1450 در اوسنابروک، یک شهر آلمانی در نزدیکی مرز هلند پخته شد. این نان در طعم ها و ظواهر مختلف تیره، آجیلی، تند و بدون پوسته فروخته می شوند و بسیار سالم و مقوی است.
23. Rolls Wholemeal
یکی دیگر از غذاهای معروف آلمان Rolls Wholemeal است. رول های سبوس دار در نانوایی های سراسر آلمان فراوری می گردد و برای صبحانه و میان وعده مصرف می گردد. این رول های سبوس دار را می توانید از شیرینی پزی و نانوایی های سطح شهر بخرید. مطمئن باشید که با خوردن رول های سبوس دار، یکی از هواداران پروپاقرص آن می شوید.
کلام آخر خبرنگاران در رابطه با غذاهای معروف آلمان
در این مقاله شما را با تعدادی از غذاهای معروف آلمان آشنا کردیم. این غذاها تنوع بسیار زیادی دارد و طعم ومزه آن بی نظیر است. هر منطقه از آلمان، غذای مخصوص خودش را همراه با نان گندم یا چوب شور به مشتریان عرضه می نماید. زمانی که به آلمان سفر کردید می توانید در منطقه ها شمالی غذاهای دریایی و در منطقه ها جنوبی غذاهای گوشتی را نوش جان کنید. به شما پیشنهاد می کنیم طعم بی نظیر غذاهای آلمانی را تجربه کنید و لذت ببرید.
منبع: 3click.com