لغو بازی در اسپانیا به دلیل توهین
به گزارش لیسون، ملاقات دو تیم رایو وایکانو و آلباسته به دلیل توهین به زوزولیا لغو شد.

با تور اسپانیا از سرزمین جشن و موسیقی دیدن کنید.
به گزارش ایسنا و به نقل از مارکا، ملاقات رایووایکانو و آلباسته در دسته دو لالیگا که در استادیوم وایه کاس برگزار گردید به خاطر توهین طرفداران به رومن زوزولیا لغو شد.
خوسه لوییس لوپس توکا (داور بازی) با شنیدن شعارهای زوزولیا تو نازی... هستی تصمیم گرفت بازی را برای دقایقی متوقف کند. دوبار از بلندگوی استادیوم اعلام شد در صورت ادامه پیدان کردن توهین ها ملاقات لغو می شود.
در نهایت زمانی که نیمه نخست، بدون گل به انتها رسید بازیکنان آلباسته به نشانه حمایت از هم تیمی خود به میدان بازنگشتند.
باید یاد آوری کرد که پیش از بازی، پاکو خمس (سرمربی رایو وایکانو) درخواست کرد به بازیکن اوکراینی - که به خانه اش برمی شود - احترام گذاشته شود.
طرفداران رایو وایکانو در صندلی تماشاگران با سر دادن شعارهایی همچون زوزولیا شوخی بود، زوزولیا شوخی بود منتظر بودند تا بیبند بازی در نهایت از سر گرفته می شود یا لغو می شود. در نهایت از بلندگوهای استادیوم اعلام شد که بازی ادامه پیدا نمی کند.
زوزولیا پیش از این به صورت قرضی برای رایو وایکانو بازی می کرد اما طرفداران او را نپذیرفتند چون دوست نداشتند چنین بازیکنی در تیمشان حضور داشته باشد. حواشی در رابطه با زوزولیا زمانی شروع شد که عکسی از این بازیکن در حمایت از ارتش اوکراین علیه حامیان روسیه در جنگ در دنباس (مداخله نظامی روسیه در اوکراین) منتشر شد.
منبع: عصر ایران