نگهداری از کشک در خانه

به گزارش لیسون، کشک یکی از مواد غذایی است که از شیر حیوانات چهارپا به دست می آید و به عبارتی یکی از فرآورده های لبنی به حساب می آید در این میان نگهداری کشک کار بسیار سختی است اینکه از این ماده غذایی چگونه نگهداری گنیم تا کپک نزند و به مدت طولانی قابل استفاده باشد بسیار مهم است و باید دانست تا این ماده غذایی را باید چگونه نگهداری و مصرف کرد تا برای بدن مضرات زیادی نداشته باشند . راه های نگهداری کشک را در نیک صالحی بخوانید.

نگهداری از کشک در خانه

جهت دریافت خدمات پتینه کاری سقف با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

راه های نگهداری کشک

به گزارش خبرنگاران به نقل از نیک صالح، کشک از جمله لبنیاتی است که در هر خانه و آشپزخانه ای به کار می آید اما کشک ماده ای نیست که بتوان آن را بدون اینکه فاسد گردد نگهداری کرد . اگر می خواهید همواره کشک سالم در خانه داشته باشید کشک ساییده شده را در کیسه های نایلونی ضخیم بریزید

و پس از این که سر آن را بستید در فریزر قرار دهید و هر وقت به کشک احتیاج داشتید به اندازه احتیاج آن را چند ساعت قبل از مصرف بیرون بیاورید.کشک ساییده را می توانید داخل جایخی ریخته و داخل فریزر قرار دهید تا یخ ببندد.

سپس آنها را از قالب جدا نموده و داخل کیسه فریزر ریخته در فریزر نگهداری و در موقع لزوم از آن بهره ببرید.

روش نگهداری کشک

بد نیست بدانید که : چگونگی نگهداری کشک

کشک یکی از محصولات لبنی با ارزش است که به 2شکل صنعتی و سنتی تولید می گردد و از آن برای طبخ غذاهایی مانند آش رشته، کشک بادمجان و کال جوش استفاده می نمایند.

هرچه بافت کشک متراکم تر باشد، میزان پروتئین آن در واحد وزنی بیشتر است و هر چه درصد رطوبت کشک پایین تر باشد و تولید کمتری روی آن انجام گردد، موادمغذی به خصوص کلسیم آن بیشتر خواهد بود.

آنچه باعث شده کمتر به کلسیم کشک اشاره گردد، نمک زیادی است که به این فراورده افزوده می گردد زیرا هرچه مقدار نمک محصولی بیشتر باشد با مصرف آن، کلسیم کمتری به بدن خواهدرسید. از سوی دیگر، نمک زیاد کشک می تواند عوارض ناشی از بیماری های کلیوی، قلبی ـ عروقی، پرفشاری خون یا حتی مسائل دستگاه گوارش را تشدید و با اختلال در تعادل آب بدن، تشنگی مفرط ایجاد کند.

افزودن نمک زیاد به کشک به جز اینکه ماندگاری اش را بالا می برد، باعث سریع تر خشک شدن آن می گردد که از نظر مالی به نفع تولیدنماینده است. به این ترتیب بخشی از حجم کشک را نمک تشکیل می دهد. البته در حال حاضر کشک کم نمک هم در بازار وجود دارد.

فرایند تولید کشک های سنتی با کشک های صنعتی تفاوت دارد. این کشک ها مدت زمان زیادی نگهداری می شوند اما با توجه به اینکه کشک یکی از غنی ترین منابع پروتئین حیوانی است، محیط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب های مختلف، به خصوص باکتری مولد بوتولیسم محسوب می گردد و می تواند باعث مسمومیت های شدید و حتی مرگ گردد.

ترفند نگهداری کشک

خطر مسمومیت با کلستریدیوم بوتولینم با مصرف کشک های سنتی زیاد است بنابراین مصرف کشک های سنتی که در رنگ های مختلف زرد، سفید و خاکستری به صورت فله ای و غیربهداشتی به فروش می رسند، کار اشتباهی است. معمولا کشک های تازه سنتی را از مخلوط کشک خشک ساییده شده با نمک و آب تهیه می نمایند. این کشک ها به مدت زیادی در شرایط نامساعد نگهداری می شوند.

به طور کلی، کشک باید پاستوریزه و دارای بسته بندی بهداشتی باشد اما بعضی سوپرمارکت ها به این بهانه که فسادپذیری کشک مانند شیر و ماست نیست، آن را خارج از یخچال نگهداری می نمایند. این کار نادرست می تواند باعث فساد کشک گردد.

غلیظ یا رقیق بودن کشک های صنعتی تاثیری در کیفیت آنها ندارد و انتخاب آنها به سلیقه شما بستگی دارد. کشک باید در دمای 4 درجه سانتی گراد و در یخچال نگهداری گردد و حتما قبل از مصرف 20 دقیقه آن را بجوشانید. نگهداری کشک در فریزر هم مسئله ای ندارد اما معمولا پس از اینکه از حالت انجماد درمی آید، دوفاز می گردد و آب می اندازد و کمی طعم و بافتش تغییر می نماید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 آبان 1399 بروزرسانی: 1 آبان 1399 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 1177

به "نگهداری از کشک در خانه" امتیاز دهید

2 کاربر به "نگهداری از کشک در خانه" امتیاز داده اند | 2.5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگهداری از کشک در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید