6 راه برای اینکه کمپینگ راحت تری داشته باشید
به گزارش لیسون، چادر زدن در طبیعت یکی از مجذوب کننده ترین روش ها برای اقامت است. با این 6 نکته می توانید کمپینگ راحت تری را تجربه کنید.
چادر زدن و اقامت در طبیعت یکی از روش های رایج و محبوب برای سفر است. بسیاری از افراد دوست دارند شب را در چادر و در دل طبیعت بگذرانند. کمپینگ یا چادر زدن، راه و روش خاصی دارد و به مرور زمان که آن را تجربه کنید، متوجه خواهید شد که چه وسایلی احتیاج دارید و چطور می توانید سفری راحت تر داشته باشید.
کمپینگ به این معنا نیست که در شرایط سخت اقامت کنید و احساس راحتی نداشته باشید. بسیاری از افراد می گویند که لطف کمپینگ به سخت بودن شرایط است؛ ولی با به کار بستن نکاتی می توانید کمپینگی راحت داشته باشید.
حضور در دل طبیعت برای سلامت روحی و جسمی افراد بسیار مفید است. حتی بسیاری از پزشکان، حضور در طبیعت را برای بیماران خود که مبتلا به فشار خون بالا و اضطراب هستند، توصیه و تجویز می نمایند.
این روزها ابزارهای نو و وسایل کمپینگ، این نوع از سفرها را بسیار راحت نموده اند. با وجود نقشه ها و ابزارها و اپلیکیشن های مختلف، با خیال راحت می توانید کمپینگ را تجربه کنید. تمایل به کمپینگ در بین اقشار مختلف مردم، بیشتر شده است. اگر از علاقه مندان به کمپینگ هستید حتما تا به حال وسایل مختلف آن را برای سفرهای خود آماده نموده اید؛ ولی اگر هنوز هم در خصوص انجام این کار دچار استرس هستید این نکات را در سفر به خاطر داشته باشید.
محل چادر زدن خود را با دقت انتخاب کنید
سریع ترین راهی که می تواند یک سفر عالی را به یک سفر ناامیدنماینده تبدیل کند، انتخاب مکان نامناسب است. پیدا کردن جای مناسب برای کمپینگ از ایجاد مسائل بعدی پیشگیری می نماید. ابتدا فکر کنید که قصد دارید از زمان سفر خود به چه شکلی بهره ببرید و چه کارهایی انجام دهید و مقصد سفر را متناسب با آن انتخاب کنید.
اگر دنبال تفریح و آموزش برای بچه ها هستید، پارک های ملی با وجود جاذبه ها، موزه ها و امکاناتی که دارند، مقصد بهتری برای کمپینگ هستند. ضمناً این پارک ها دارای محل های مخصوص برای کمپینگ هستند که امکانات اولیه را دارند. همین امکانات اولیه مثل سرویس بهداشتی و آب سالم، تا حد زیادی دردسرهای کمپینگ را کم می نماید.
اگر قرار است یک سفر گروهی بروید، بهتر است که محل کمپینگ را طوری انتخاب کنید که به خانه نزدیک تر باشد.
بالش همراه ببرید
ابزارها و وسایل نو کمپینگ باعث راحتی هر چه بیشتر شما می شوند و انواع بالش های بادی و سفری هم در این وسایل وجود دارد؛ ولی بالشی که در خانه از آن استفاده می کنید، همواره راحت تر است. برای بسیاری از افراد مهم ترین مزیت کمپینگ در مقصدهایی که با ماشین قابل دسترسی است این است که می توانند رختخواب و بالش خود را همراه ببرند.
چندین بالش همراه خود ببرید و آن را در چادر بچینید تا احساس بهتری در چادر داشته باشید. اگر فضای کافی در ماشین خود داشته باشید، دست تان برای بردن وسایلی مثل بالش بازتر است. اگر نگران هستید که بالش محبوب تان در سفر کثیف گردد، حتما یک ملحفه برای پوشاندن آن ببرید یا روبالشی مخصوص برای کمپینگ برای آن بالش تهیه کنید.
غذای بهتری در کمپینگ بخورید
غذا پختن در سفر و در طبیعت سخت است؛ ولی نباید مانع از این گردد که در طبیعت غذای خوشمزه بخورید. از مواد غذایی باکیفیت بهره ببرید؛ ولی مهم نیست که غذایتان را چطور آماده می کنید. اگر نمی توانید اجاق و آتش درست کنید یا از منقل های آماده بهره ببرید، غذای سرد و سالاد با خودتان ببرید. می توانید از صبحانه ها و اوت میل هایی که احتیاجی به پختن ندارد بهره ببرید.
اگر بتوانید اجاق درست کنید یا از منقل بهره ببرید، مطمئنا کمپینگ لذت بخش تری خواهید داشت و می توانید غذای داغ و لذیذی تهیه کنید. دنبال غذاهای پیچیده نباشید، یک غذای ساده هم کافی است که با کمترین مواد اولیه تهیه می گردد. البته برای آشپزی در طبیعت به مجموعه ای از وسایل اولیه مثل ماهیتابه و ظرف و ظروف دیگر احتیاج دارید که باید آن را برای سفرهای کمپینگ خود آماده کنید.
آشپزی را زودتر از حد معمولا آغاز کنید چون موقع آشپزی در طبیعت ممکن است موانعی ایجاد گردد که کارتان را به تاخیر بیاندازند.
چند لایه لباس ببرید
علاقه مندان به کمپینگ می دانند که همواره باید چند لایه لباس و لباس های ضد آب همراه داشته باشند. در طبیعت گاهی ممکن است هوا به طور ناگهانی تغییر کند. در طبیعت این امکان وجود ندارد تا سریعا خودتان را به محیطی با آب و هوای مناسب برسانید؛ بنابراین باید از قبل فکر همه جا را بکنید و حتی در فصل های گرم سال، لباس مناسب برای هوای سرد همراه داشته باشید چون در طبیعت به خصوص هنگام غروب و شب، هوا سرد می گردد.
یک ژاکت، کلاه و گرم کن همراه ببرید تا در صورت سرد شدن هوا بپوشید. در شب های سرد هم معمولا طول می کشد تا کیسه خواب با دمای بدن شما گرم گردد. این جور مواقع یک جفت جوراب پشمی کار را راحت تر می نماید. اگر پاهایتان گرم باشد زودتر به خواب می روید و دمای کیسه خواب هم کم کم بالاتر می رود و به دمای مناسب می رسد.
هیچ کاری نکنید!
کمپینگ به خاطر فعالیت های متعددی که احتیاج دارد، شما را خسته می نماید. از جمع کردن وسایل و آماده سازی چادر گرفته تا تفریحات دیگری که انجام می دهید مثلا شنا و پیاده گردی و کوه پیمایی. در انتهای سفر هم باید وسایل خود را جمع کنید و بار سفر ببندید تا به خانه برگردید؛ بنابراین نباید در طول سفر خودتان را خسته کنید. در طول مدتی که در طبیعت هستید، استراحت کنید و در محیط اطراف آرامش بگیرید. همین که در طبیعت باشید، کافی است. لازم نیست خودتان را با فعالیت های اضافه خسته کنید.
برای استراحت بعد از سفر، برنامه ریزی کنید
بعد از این سفرها افراد معمولا خسته می شوند و حتی ممکن است به خاطر ورزش و فعالیت، احساس کوفتگی داشته باشند. بعد از دوش گرفتن و شستن آلودگی ها، می توانید روش های دیگری را برای برطرف خستگی امتحان کنید. مثلا ماساژ بدن را در اسپا امتحان کنید. یا اینکه می توانید از انواع ماسک های مناسب برای دست و صورت بهره ببرید تا پوست تان رطوب قبلی را بازیابد. معمولا در طبیعت، احتمال آفتاب سوختگی و خشکی پوست بیشتر می گردد. بعد از سفر برای درمان این آسیب ها برنامه ریزی کنید. برای شام می توانید غذایی از بیرون سفارش دهید و باز کردن و چیدن وسایل را در جای خود به فردا موکول کنید.
سختی ها و خستگی های بعد از سفر و الزام به جمع کردن وسایل، ممکن است خاطرات شما از کمپینگ را نابود کند. برای آن عجله نداشته باشید و استراحت کنید.
منبع: کجارو / afar.com