خلاقیت و اصالت هنرهای سنتی حفظ گردد
به گزارش لیسون، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری بر حفظ خلاقیت و اصالت موجود در هنرهای سنتی کشور توسط هنرمندان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، بهروز عمرانی بابیان این که هنرهای سنتی و صنایع متنوعی در کشور وجود دارد، گفت با توجه به اقلیم و جغرافیای گوناگون در کشور وجود هنرهای سنتی و صنایع دستی متنوع یک ارزش محسوب می گردد درصورتی که این امر در کشورهای دیگر کم سابقه یا بی سابقه است.
او عنوان نمود: نمایشگاه های صنایع دستی فرصت خوبی است که مجموعه میراث فرهنگی بتواند خود را به خوبی معرفی کند، این در حالی است که می دانیم بخش زیادی از مشاغل خانوادگی ما با حضور و فعالیت بانوان در حوزه هنرهای سنتی و صنایع دستی شکل می گیرد.
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه با اشاره به شعار رونق فراوری در امسال اضافه نمود: ازآنجایی که این هنرها و صنایع، ساخت کشور و با مواد کاملاً ایرانی هستند، به طور حتم می تواند ما را در تحقق شعار سال و رونق فراوری و همچنین مبارزه با چالش های پیش روی همچون کمبود آب یاری کند.
او ادامه داد: کمبود آب اقتصاد کشور را به شدت پرتنش نموده است و باعث شده بخش زیادی از جوامع روستایی کشور دچار جابجایی های جمعیتی شوند، که این امر اقتصاد، امنیت، هنرهای سنتی و صنایع دستی و تبلیغ و اشاعه آن ها را با چالش های بسیاری روبرو می نماید.
عمرانی تأکید کرد: فراوری هنرهای سنتی در کشور می تواند ما را در رونق فضای کسب وکار و صنایع کوچک یاری کند.
او با اشاره به این که هنرهای سنتی ما مخاطب خاص خود را دارد، گفت: فراوری این هنرها محدود است اما هنری که خلق می گردد و به کار گرفته می گردد می تواند خلاقیت و اصالت های ما را حفظ کند.
منبع: میراث آریا