دینامو 1 - 4 منچسترسیتی؛ شب درخشان گابریل ژسوس
به گزارش لیسون، منچسترسیتی پیروز شد در آخرین بازی خود در لیگ قهرمانان 1-4 دینامو زاگرب را مغلوب کند.

برای دیدن بریتانیای کبیر با تور انگلیس همراه باشید.
به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، سیتیزن ها که پیش از این صدرنشینی در مرحله گروهی را قطعی نموده بودند، امشب ابتدا در زاگرب از دینامو عقب افتادند، اما در ادامه و با هت تریک گابریل ژسوس و تک گل فیل فودن پیروز شدند 1-4 حریف خود را شکست دهند.
بر خلاف انتظار دینامو بازی را بهتر شروع کرد و در دقیقه دهم به گل اول دست یافت. ارسال کادزیور از سمت راست با ضربه والی اولمو همراه شد و دینامو زاگرب از سیتی پیش افتاد.
دقایقی بعد و در یک موقعیت سه به دو، دینامو صاحب بهترین فرصت برای زدن گل دوم هم شد اما پاس ضعیف مورو باعث از دست رفتن این موقعیت شد
اما در دقیقه 33 سیتی به گل اول دست یافت. ارسال دقیق ریاض محرز از سمت چپ با ضربه سر دقیق گابریل ژسوس همراه شد و سیتیزن ها به گل تساوی دست یافتند. در ادامه کوشش دو تیم برای زدن گل دوم نتیجه ای در بر نداشت و سیتی و دینامو با قبول تساوی 1-1 راهی رختکن شدند.
اما سیتی نیمه دوم را هجومی شروع کرد و در دقیقه 51 به گل دوم دست یافت. روی پاس فیل فودن، گابریل ژسوس این بار از سمت چپ نفوذ نموده و بعد از جا گذاشتن مدافع دینامو، با ضربه ای دقیق و فنی گل دوم را نیز به ثمر رساند.
اما درخشش ستاره برزیلی ادامه یافت و او دو دقیقه بعد گل سوم را نیز به ثمر رساند. این بار ارسال مندی از سمت چپ با ضربه دقیق گابریل ژسوس همراه شد و او پیروز به ثبت هت تریک شد.
در دقیقه 63 سیتی و گابریل ژسوس فاصله ای تا زدن گل چهارم هم نداشتند، اما این بار ضربه سر ستاره برزیلی روی ارسال مندی راهی به دروازه نیافت.
اما این انتها کار نبود و سیتی در دقیقه 84 به گل چهارم هم دست یافت. روی پاس برناردو سیلوا، این بار فیل فودن با ضربه ای دقیق از حوالی نقطه پنالتی پیروز به گلزنی شد تا در نهایت سیتی با نتیجه 1-4 دینامو زاگرب را مغلوب کند.
اما آتالانتا نیز پیروز شد با کسب یک پیروزی دلچسب در روز انتهای به عنوان تیم دوم و بعد از منچسترسیتی راهی دور بعدی لیگ قهرمانان گردد. تیم گاسپرینی امشب در خانه شاختار پیروز شد با سه گل کاستانه در دقیقه 66، پاسالیچ در دقیقه 80 و گونسس در دقیقه 94 به رجحان رسیده و با 7 امتیاز بالاتر از شاختار 6 امتیاز و به عنوان سومین نماینده ایتالیا بعد از ناپولی و یوونتوس راهی دور بعدی گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجو