طرز تهیه پودینگ هندوانه؛ دسر روزهای تابستانی

به گزارش لیسون، پودینگ هندوانه؛ با هندوانه به پیشواز تابستان بروید. عصرهای گرم و تابستانی از راه می رسند و همه مردم در پی نوشیدنی و خوراکی های خنک و انواع میوه های تابستانی هستند که عطش را از بین ببرد و تحمل روزهای گرم سال را کمی براشان ساده تر کند. یکی از میوه هایی که در تابستان به وفور در بازار وجود دارد و به دلیل مزایای بسیار زیادش از جمله تامین آب بدن و قیمت مناسب خیلی هوادار دارد، هندوانه است. هندوانه پایه بسیاری از خوراکی های خنک و خوشمزه تابستانی است که کمتر کسی را پیدا خواهید کرد که دوست نداشته باشد. در ادامه این نوشتار با طرز تهیه یک دسر خنک تابستانی یعنی پودینگ هندوانه همراه شما خواهیم بود.

طرز تهیه پودینگ هندوانه؛ دسر روزهای تابستانی

پودینگ هندوانه

مواد مورد احتیاج برای 4 نفر
آب هندوانه2 لیوان
شکر50 گرم
نشاسته ذرت40 گرم
گلاب1/3 پیمانه
هلبه اندازه دلخواه
خامهبه اندازه دلخواه
خلال پستهبه اندازه دلخواه
  1. برای درست کردن پودینگ هندوانه در مرحله اول شکر و نشاسته را در یک ظرف بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، آب هندوانه را که از قبل آماده نموده اید کم کم به مخلوط شکر ونشاسته افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست گردد.
  2. در این مرحله مواد را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که مواد به غلظتی مانند فرنی برسند.
  3. حالا گلاب و اگر مایل هستید پودر هل و یا هر اسانسی که دوست داشتید را اضافه نموده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  4. مواد دسر را داخل ظرف های دلخواه بریزید و داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد، این دسر باید 5 ساعت در یخچال بماند تا خوب ببندد.
  5. بعد از اینکه دسر آماده و بسته شد آن را با اندازهی خامه و پودر پسته تزیین و میل کنید. نوش جان!

آیا هندوانه چاق نماینده است؟

نکته و ترفند برای تهیه پودینگ هندوانه

  1. حواستان باشد که زمان مناسب برای نگهداری پودینگ هندوانه در یخچال، دو روز است.
  2. به جای پودر نشاسته ذرت می توانید از ژله آلوئه ورا یا ژله های طعم دار مانند ژله لیمو ترش هم بهره ببرید.
  3. برای عطر گرفتن پودینگ می توانید از مقادیر بسیار کمی در مرحله دوم آماده سازی پودینگ هندوانه بهره ببرید و عطر بی نظیری به آن ببخشید.
  4. خوب است بدانید اضافه کردن هل، پودر پسته و گلاب از مقدار سردی طبع این دسر خوشمزه می کاهد و یک دسر معتدل خنک و تابستانی برای شما به ارمغان می آورد.
  5. برای داشتن پودینگ خوش رنگ تر باید از هندوانه های تو قرمز برای تهیه آن بهره ببرید. برای تشخیص هندوانه قرمز می توانید از پست ترفند انتخاب هندوانه قرمز یاری بگیرید.
  6. از هندوانه های خیلی رسیده برای تهیه این دسر استفاده نکنید، معمولا هندوانه های رسیده بافت نرم تری نسبت به بقیه دارند و در ترکیب با نشاسته بافت خوب و یکدستی با غلظت مناسب به دست نمی دهند.
  7. از هندوانه هایی که دارای ریشه های سفید رنگ در وسط بافت خود میوه هستند برای تهیه پودینگ استفاده نکنید. به طور معمول ریشه های سفید رنگ به خوبی با باقی مواد ترکیب نمی شوند و در هنگام میل کردن دسر حس خوبی به فرد منتقل نمی نمایند.

نحوه تزئین پودینگ هندوانه

  1. برای تزئین پودینگ هندوانه تان می توانید از شکلات سفید به شکل های مختلف: تکه های کوچک یا رنده شده هم بهره ببرید.
  2. یکی از تزئینات دیگر پرطرفدار پودینگ هندوانه که کالری کمتری هم دارد، تزئین با برگ نعنا و اسلایس های گرد شده لیمو ترش است.

جمع بندی

این دسر با ظاهر زیبا و طعم خنک و خوشمزه ای که دارد، مورد علاقه اغلب افراد به ویژه بچه ها است. از خوبی های این دسر خوشمزه می توان به مقرون به صرفه بودن مواد اولیه، در دسترس بودن تقریبا همیشگی و روش سریع و ساده تهیه در منزل اشاره نمود. با کمی خلاقیت و ذوق هنری می توانید پودینگ هندوانه را به شکل های مختلف تزیین کنید و از سرو آن به همراه طعم های مختلف لذت ببرید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 13 خرداد 1403 بروزرسانی: 13 خرداد 1403 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 2285

به "طرز تهیه پودینگ هندوانه؛ دسر روزهای تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ هندوانه؛ دسر روزهای تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید