طرز تهیه کتلت مرغ، غذای خوشمزه و مقوی برای افطار

به گزارش لیسون، خبرنگارانـ کتلت یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کتلت معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کتلت ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می توان به کتلت گوشت، کتلت سیب زمینی، کتلت مرغ و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست.

طرز تهیه کتلت مرغ، غذای خوشمزه و مقوی برای افطار

به گزارش خبرنگاران، کتلت مرغ یکی از انواع کتلت هاست که بسیار خوشمزه و درعین حال مقوی است؛ بعلاوه این کتلت خوشمزه برای افطار یک وعده غذایی مناسب محسوب میگردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کتلت مرغ همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به طبخ آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ

سینه مرغ: 2 عدد

پیاز بزرگ: 1 عدد

سیر: 3 حبه

شیر: 1 لیوان

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

نان تست: 5 عدد

کره: 20 گرم

جعفری خرد نموده تازه: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به مرغ

یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر معین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که مرغ خون آبه نداشته باشد.

نکات مربوط به پیاز

اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز ها شرح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیازهاست، آغاز کنیم. این پیاز برترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می گردد آن را خام خورد و یا در سالاد ها و دیپ ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا های مکزیکی هم برترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز های قرمز به میزان کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی گیرند.

طرز تهیه کتلت مرغ

1 ـ برای آغاز کار ابتدا پیاز را پوست و سپس به صورت خلالی خرد کنید.

2 ـ کره را داخل ماهی تابه بریزید و آن را روی اجاق گاز بگذارید تا آب گردد. پیاز های خرد شده را داخل ماهی تابه بریزید و کمی با کره تفت بدهید. وقتی پیاز نرم و سبک شد، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و سی ثانیه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

3 ـ نان تست ها را داخل یک کاسه بگذارید و روی آن شیر بریزید تا کمی با شیر خیس بخورند.

4 ـ سینه مرغ را از چرخ گوشت رد کنید؛ سپس پیاز و سیر تفت داده شده را همراه با نان تست های خیس خورده از چرخ گوشت رد کنید. حالا همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم یکدست شوند.

5 ـ در این مرحله نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سس مایونز و جعفری خرد شده را به مایه کتلت اضاف کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد با هم یکدست شوند.

6 ـ در مرحله آخر ماهی تابه را روی شعله اجاق گاز بگذارید و روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل آن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ داغ گردد. از مایه کتلت به میزان یک نارنگی کوچک بردارید و به شکل دلخواه در بیاورید و داخل روغن بگذارید تا سرخ گردد. حتما شعله اجاق گاز را کم کنید تا کتلت ها کاملا مغزپخت شوند. بعد از اینکه یک طرف کتلت سرخ شد، کتلت را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ و پخته گردد. در آخر کتلت های سرخ شده را روی کاغذ مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد. این کتلت خوشمزه را می توانید با نان و سبزی خوردن تازه میل کنید. نوش جان

منبع: فرارو
انتشار: 30 خرداد 1401 بروزرسانی: 30 خرداد 1401 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 2046

به "طرز تهیه کتلت مرغ، غذای خوشمزه و مقوی برای افطار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت مرغ، غذای خوشمزه و مقوی برای افطار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید