چگونه با برنج یک غذای کاملا گیاهی درست کنیم؟ ، زیره پلو با سویا چیزی شبیه مرصع پلو

به گزارش لیسون، غذایی بدون حضور هر نوع عنصر غیرگیاهی. عطر خوش زیره، دانه های سبز رنگ نخودفرنگی در جنگ سپاه برنج و سویا! و زیره ادویه بسیار خوش عطر و رنگ غذاهای ایرانی است.

چگونه با برنج یک غذای کاملا گیاهی درست کنیم؟ ، زیره پلو با سویا چیزی شبیه مرصع پلو

این غذا به علاوه گیاهی بود و بعلاوه هزینه کم به خاطر وجود زیره برای جلوگیری از نفخ بسیار موثر است.

1. برنج را در کاسه ای به مدت دو ساعت خیس کنید. سویا را هم بگذارید 15 دقیقه خیس بخورد و بعد آبکشی کنید.

2. پیاز را خلالی ریز کنید و در اندازهی روغن تفت دهید تا طلایی گردد. زرد چوبه و سویا و در آخر هم نمک و فلفل را اضافه کنید، حرارت را کم نموده و در قابلمه را بگذارید.

3. در یک قابلمه دیگر آب جوش بیاورید و با اضافه کردن اندازهی نمک نخودها را آبپز کنید. نخودها را آبکشی کنید و به سویا اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را هم خرد نموده و همراه زیره به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد به هم طعم بدهند و کاملا پخته شوند.

برنج را هم جدا گانه آبکشی نموده و دم کنید و در ظرف مناسب برای سرو، برنج و مواد را لایه لایه بریزید. می توانید هنگام کشیدن برنج اندازهی زیره هم لابه لای مواد بریزید.

موادلازم

یک پیمانه سویا

یک عدد گوجه فرنگی

200 گرم نخود فرنگی

یک عدد پیاز

یک ق س زیره

3 پیمانه برنج

یک ق م زرد چوبه

نمک و فلفل به اندازه لازم

روغن مایع به اندازهلازم

فوت وفن

می توانید از کنسرو نخودفرنگی هم بهره ببرید. اما مواد تازه هم ارزش غذایی بیشتری دارند و هم سالم ترند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 14 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1402 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 2215

به "چگونه با برنج یک غذای کاملا گیاهی درست کنیم؟ ، زیره پلو با سویا چیزی شبیه مرصع پلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه با برنج یک غذای کاملا گیاهی درست کنیم؟ ، زیره پلو با سویا چیزی شبیه مرصع پلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید