11هزار کلاس درس آذربایجان غربی نیازمند بازسازی است
به گزارش لیسون، به گزارش خبرنگاران به نقل از آموزش و پرورش آذربایجان غربی، ابراهیم محمدی در جلسه شورای اداری تکاب اظهارداشت: در مجموع 24 هزار و 800 کلاس دایر در سراسر استان داریم که 11 هزار کلاس نیازمند تخریب و بازسازی و مقام سازی است.

وی ادامه داد: در راستای سیاستهای دولت و وزارت آموزش و پرورش، همواره در استان آذربایجان غربی نیز نگاه توسعه گرایانه و متعادل به مناطق 24 گانه آموزشی استان وجود دارد.
محمدی اضافه نمود: استان آذربایجان غربی در کنار سیستان، هرمزگان و کرمان جزء چهار استان لازم التوجه کشور در شاخصهای فضا و تجهیزات آموزشی، نیروی انسانی و پوشش تحصیلی می باشد.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا اقدامات خوبی از سوی وزارت آموزش و پرروش و معاونت توسعه روستایی مناطق محروم ریاست جمهوری انجام شده است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
محمدی با بیان اینکه خوشبختانه توسعه آموزش و پرورش در شهرستان تکاب چشمگیر بوده است اضافه نمود: از نظر نیروی انسانی کمترین چالش را در شهرستان تکاب شاهد هستیم.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: میزان حق التدیس در این شهرستان کمتر از 300 ساعت و به تعداد 12 نفر می باشد.
محمدی اظهار داشت: نسبت دانش آموز به معلم در شهرستان تکاب 17.3 می باشد در حالی که میانگین استان 23.7 است.
وی یادآور شد: در راستای سیاستهای دولت و وزارت آموزش و پرورش، همواره در استان آذربایجان غربی نیز نگاه توسعه گرایانه و متعادل به مناطق 24 گانه آموزشی استان وجود دارد.
محمدی گفت: سرانه فضای آموزشی شهرستان تکاب 5.46 مترمربع می باشد و جزو چهار شهرستانی است که نسبت به میانگین استانی وضعیت مطلوبی دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی افزود: پوشش تحصیلی دوره متوسطه دوم در شهرستان تکاب 74.5 درصد می باشد که نسبت به میانگین کشوری پایین بوده و نیازمند ایجاد فضای آموزشی در مناطق محروم و روستایی است.
وی گفت: در مجموع 24 هزار و 800 کلاس دایر در سراسر استان داریم که 11 هزار کلاس نیازمند تخریب و بازسازی و مقام سازی است.
منبع: خبرگزاری مهر