احتمال بروز موج سوم کرونا در اروپا، هشدار دولت فرانسه درباره اوضاع بحرانی بیمارستان ها، تحقیق جدید: کرونای انگلیسی بشدت مرگبارتر است

به گزارش لیسون، خبرگزاری خبرنگاران-موج سوم کووید 19 ممکن است در آینده ای نزدیک به اروپا ضربه بزند در صورتی که افراد کافی واکسینه نشوند، محدودیت ها در پاییز برمی گردند.

احتمال بروز موج سوم کرونا در اروپا، هشدار دولت فرانسه درباره اوضاع بحرانی بیمارستان ها، تحقیق جدید: کرونای انگلیسی بشدت مرگبارتر است

با ما همراه باشید و با تور فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک پروفشور لوتار ویلر رئیس انستیتوی رابرت کوخ در این خصوص اطلاع داد.

وی در کنفرانس خبری انجمن خبرنگاران خارجی که در دفتر ژنو سازمان ملل متحد جمع شده بودند گفت: در اروپا باید نگران شروع موج سوم کرونا باشند. من نمی خواهم درباره کشورهای دیگر نظر دهم، ما همه اعداد و ارقام را می بینیم. در ارتباط با آلمان باید بگویم که موج سوم شروع می گردد. ما سیگنال های دقیقی گرفته ایم. کاملا معین است که اقدامات بهداشت و سلامت اجتماعی از جمله کاهش تماس ها و پوشیدن ماسک تا به امروز موثر بوده اند.

به گفته وی دولت ها باید این اقدامات را به صورت حدبیشتری رعایت نمایند برای آنکه می تواند زندگی هزاران نفر را نجات دهد. مسئولیت این کار بر عهده خود مردم است.

وی خاطر نشان کرد: در آلمان من می بینم که موج سوم شروع شده است. و این نگرانی ویژه ای را بر می انگیزد. ما باید افراد بیشتری را ظرف مدت کوتاهی واکسینه کنیم در غیر این صورت بیماری های جدی تری به وجود می آید و نمی توانیم از پسشان بر آییم.

هشدار دولت فرانسه درباره اوضاع بحرانی بیمارستان ها

دولت فرانسه با توجه به افزایش بستری بیماران کرونایی شرایط در بیمارستان ها به ویژه در پاریس را نگران نماینده دانسته و از انتقال بعضی بیماران کرونایی به کشورهایی مانند بلژیک اطلاع داده است.

به گزارش روزنامه دی ولت آلمان، شرایط کرونایی در فرانسه حاد گزارش شده است.

به دلیل شرایط کرونایی متشنج در بیمارستان ها در بعضی مناطق فرانسه بیماران کرونایی به کشورهای دیگر از جمله بلژیک منتقل می شوند.

گابریال آتال، سخنگوی دولت فرانسه بعد از یک نشست دولتی به ریاست امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه شرایط کرونایی در پاریس و بعضی مناطق جنوب و شمال را نگران نماینده توصیف کرد.

وی تاکید نمود که در روزهای آینده بعضی بیماران به ویژه از پاریس به مناطق دیگر منتقل می شوند. به گفته وی چنین جابجایی هایی در حال حاضر در مناطق دیگری در حال اجرا است

دولت فرانسه هم در راستای اجرای طرح گذرنامه کرونایی برای افراد واکسینه شده کار می نماید. سخنگوی دولت فرانسه خاطرنشان کرد که واکسیناسیون در این کشور در بهترین جهت دستیابی به اهداف خود قرار گرفته است.

وی تاکید نمود که محدودیت های فعلی برای مهار کرونا کارآمد است؛ اما شرایط در بیمارستان ها همچنان نگران نماینده است.

این مقام فرانسوی تاکید نمود: در مناطقی که آمار مبتلایان همچنان بالا است باید کوشش ها تقویت گردد.

آمارها نشان می دهد که در 24 ساعت در فرانسه 23302 مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده و 316 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری در این مدت جان خود را از دست داده اند.

به این ترتیب آمارهای رسمی نشان می دهد که از ابتدای شیوع کرونا حدود 3932862 نفر در فرانسه به کرونا مبتلا شده و 89301 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

مرکل: همچنان ماه های سخت کرونایی را در پیش رو داریم

صدر اعظم آلمان در سخنانی با تاکید بر اینکه همچنان ماه های سخت کرونایی در پیش روی کشور قرار گرفته است شهفرایندان را به صبر و استقامت بیشتر دعوت کرد.

به گزارش روزنامه دی ولت آلمان، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در یک گفتگوی شهفرایندی خاطرنشان کرد که نگرانی بسیاری از شهفرایندان در این پاندمی را قابل درک دانسته و هم زمان از آن ها درخواست صبر و استقامت بیشتر کرد.

مرکل تاکید نمود که شرایط کرونایی در آلمان تا تابستان همچنان متشنج خواهد بود. وی تاکید نمود: همچنان سه تا چهار ماه سخت از جمله مارس، آوریل، می و ژوئن در پیش روی ما قرار گرفته است. بعد از آن تاثیرات واکسن معین می گردد. پس از آن اوضاع بهتر خواهد شد، اما در حال حاضر هر روز برای ما روزهای دشواری است.

صدر اعظم آلمان در بخش دیگری از سخنانش تاکید نمود که برخورد سیاسی با این بحران توام با عدم اطمینان است. وی اضافه نمود: ما حالا سعی می کنیم پل هایی را بسازیم، اما نمی دانیم دقیقا به کجا باید راهنمایی گردد. ما هم ساحل را نمی بینیم. این در واقع تمامی دشواری یک پاندمی است که انتها آن معین نیست.

وی همچنین گفت: من نمی دانم این ویروس چه تغییرات و کارهای دیگری انجام می دهد و آیا جهش های دیگری وجود خواهد داشت یا خیر.

روسای مجلس های کشورهای اتریش، چک و اسلواکی هم در نامه مشترکی به وولفگانگ شایبله، رئیس مجلس آلمان انتها کنترل های مرزی برای مهار کرونا که مدتی است از طرف آلمان اعمال شده را خواهان شدند. در این نامه که خطاب به اعضای کمیسیون داخلی مجلس آلمان هم نوشته شده است آمده است: عواقب این اقدامات متناقض با هدف مشترک ما در جلوگیری از ضررهای مالی بیشتر به وسیله این پاندمی است.

رئیس مجلس آلمان هم در پاسخ به درخواست همتایان اروپایی خود خاطرنشان کرد که امیدوار است این محدودیت های موقتی به زودی از بین برود و اتحادیه اروپا قدرتمندانه تر از این بحران خارج گردد. وی در عین حال تاکید نمود که این مسئله نباید فراموش گردد که گسترش کنترل نشده این ویروس و جهش های آن می تواند آسیب های بهداشتی و مالی برای شهفرایندان را تشدید کند.

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 9146 مورد جدید ابتلا به کرونا در 24 ساعت و 300 مرگ کرونایی جدید در این مدت اطلاع داده است.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال حدود 2526643 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 73119 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

تحقیق جدید: کرونای انگلیسی بشدت مرگبارتر است

یافته های یک تحقیق جدید که در آن میزان فوتی ناشی از نوع انگلیسی کرونا با انواع شایع دیگر مقایسه شده، نشان داد کرونای انگلیسی بین 30 تا 100 درصد مرگبارتر است.

محققان خاطرنشان کردند سویه بشدت مسری کووید-19 که ابتدا در انگلیس شناسایی و بسرعت در دنیا پخش شد، بین 30 تا 100 درصد مرگبارتر از گونه های قبلی شناخته شده این ویروس است

دانشمندان با انجام تحقیقی که در آن نرخ مرگ ومیر مبتلایان به این نوع معروف به B.1.1.7 در انگلیس را با افرادی که به گونه های دیگر مبتلا شده اند، مقایسه کردند، دریافتند نوع انگلیسی به طرز قابل توجهی مرگ و میر بالاتری را به دنبال دارد.

طبق این گزارش، سویه انگلیسی ابتدا در سپتامبر سال 2020 در جنوب انگلیس شناسایی شد و تا به امروز به بیش از 100 کشور در سراسر دنیا راه یافته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این گونه بیش از 23 جهش در کد ژنتیکی خود دارد که میزان بالایی است و بعضی از آن ها انتقال آن را آسان تر نموده است. دانشمندان انگلیسی می گویند این نوع حدود 40 تا 70 درصد انتقال پذیری بیشتری نسبت به انواع رایج دیگر این ویروس دارد.

نتایج این تحقیق که روز چهارشنبه در مجله پزشکی انگلیسی منتشر شده، نشان داده ابتلا به نوع جدید 227 مرگ در یک نمونه 54 هزار و 906 بیمار را به دنبال داشته که بسیار بیشتر از 141 فوتی ناشی از سویه های دیگر در همین تعداد مبتلاست.

رابرت چالن محقق دانشگاه اکستر انگلیس که در انجام این تحقیق همکاری نموده، در مورد نتایج به دست آمده، گفت: (مرگبارتر بودن) در کنار توانایی سرعت شیوع بیشتر، نوع B.1.1.7 را به تهدیدی تبدیل می نماید که باید جدی گرفته گردد.

وزیر بهداشت انگلیس نخستین بار 24 آذرماه (1399) از شناسایی نوع جدید ویروس کرونا اطلاع داد که به دلیل خاستگاه آن به کرونای انگلیسی یا گونه کنت (منطقه ای در جنوب شرق انگلیس) معروف شد.

از ابتدا اعلام شد که این نوع احتمالاً قدرت شیوع بالاتری دارد و از دلایل افزایش موارد ابتلا و در پی آن مرگ و میر اخیر در انگلیس بوده است؛ به شکلی که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس ناچار شد چهارم ژانویه برای سومین

بار قرنطینه ملی اعمال کند

بالا دریافت مناقشات بین انگلیس و اتحادیه اروپا بر سر واکسن کرونا

وی تاکید نمود که محدودیت های فعلی برای مهار کرونا کارآمد است؛ اما شرایط در بیمارستان ها همچنان نگران نماینده است.

این مقام فرانسوی تاکید نمود: در مناطقی که آمار مبتلایان همچنان بالا است باید کوشش ها تقویت گردد.

آمارها نشان می دهد که در 24 ساعت در فرانسه 23302 مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده و 316 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری در این مدت جان خود را از دست داده اند.

به این ترتیب آمارهای رسمی نشان می دهد که از ابتدای شیوع کرونا حدود 3932862 نفر در فرانسه به کرونا مبتلا شده و 89301 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

اسپانیا طرح گذرنامه ویژه برای افراد واکسینه شده را اجرایی می نماید

جدیدترین اخبار کرونا از اروپا حاکی از آن است که در اسپانیا در ماه می طرح ایجاد گذرنامه واکسن برای افراد واکسینه شده اجرایی می گردد. این خبر را وزیر توریسم اسپانیا در یک شبکه تلویزیونی اعلام نموده است. این طرح در اسپانیا احتمالا هم زمان با شروع به کار نمایشگاه بین المللی توریسم FITUR در این کشور که در 19 ماه می در مادرید شروع می گردد اجرایی می گردد.

کاهش چشمگیر گردشگر ها در آلمان

با توجه به محدودیت های سفر اعمال شده در آلمان برای مهار کرونا میزان اقامت های شبانه گردشگر ها در این کشور در ژانویه امسال میلادی کاهش چشمگیری را نشان داد است. بر اساس اطلاعات اداره آمار فدرال آلمان در این ماه حدود 6.4 میلیون شب اقامت توسط مهمانان داخلی و خارجی در موسسات اقامتی آلمان وجود داشت که بیش از سه چهارم کم تر از میزان اقامت ها در ژانویه سال 2020 بوده است.

کاهش اعتماد به صلاحیت سیاسی دولت آلمان در غلبه بر بحران کرونا

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که اعتماد به صلاحیت سیاسی اتحادیه احزاب متحد مسیحی در غلبه بر بحران کرونا هم در حال کاهش است. ارزش صلاحیت این اتحادیه در این زمینه نسبت به هفته قبل 5 درصد سقوط نموده و به 30 درصد رسیده که 10 درصد کمتر از ماه ژانویه است.

تشدید مناقشات بین بروکسل- لندن بر سر واکسن

چارلز میشل، رئیس شورای اروپایی انگلیس را متهم نموده که صادرات واکسن کرونا را متوقف نموده است. اما دولت انگلیس این اتهام بروکسل را کاملا رد نموده و در واکنش به این اتهام زنی، وزارت امور خارجه انگلیس یک نماینده بروکسل را به لندن فراخوانده است.

سخنگوی دولت انگلیس در واکنش به این اتهام زنی بروکسل گفته است: دوات انگلیس حتی مانع صادرات یک واکسن کرونا هم نشده است. تمام اتهامات درباره ممنوعیت صادرات واکسن و یا هر گونه اعمال محدودیت در این راستا از طرف لندن کاملا اشتباه است.

ضرر 100 میلیارد یورویی اتحادیه اروپا با عدم موفقیت در واکسیناسیون

دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس هم نوشته ای را در این باره به شارل میشل، رئیس شورای اروپایی ارسال نموده و وی را به نشر اطلاعات غلط علیه لندن متهم نموده است.

میشل پیش از این هم در در یک موضع گیری از برنامه های اتحادیه اروپا برای تهیه واکسن دفاع نموده بود. وی در این باره نوشته بود: این ادعا که اتحادیه اروپا در جهت ناسیونالیسم واکسن گام بر می دارد بسیار تکان دهنده است. وی تاکید نمود که بیشتر واکسن های مورد استفاده در سرزمین های اشغالی از بلژِیک به این منطقه وارد شده است.

این مقام اروپایی همچنین گفته بود: اما در آمریکا و انگلیس شرایط متفاوت است. انگلیس و ایالات متحده برای صادرات واکسن و یا اجزای فراوری شده در قلمرو خود ممنوعیت قانونی را در نظر گرفته اند.

یک منبع دولت انگلیس گفت که ادعای رئیس شورای اروپا در سطوح و به عناوین مختلف توسط مقام های اروپایی مطرح شده بود و انگلیس نسبت به این مساله قبلا هشدار داده بود. اوی گفت که لازم بود که در زمینه اعتراض رسمی صورت گیرد.

لندن هم اخیرا بروکسل را به دلیل توقف صادرات واکسن آسترازنکا به استرالیا مورد انتقاد قرار داده بود.

انگلیس و اتحادیه اروپا پیشتر هم در مورد کنترل صادرات واکسن کرونا به اختلاف خورده بودند. این اختلاف پس از آن شدت گرفت که شرکت انگلیسی- سوئدی آسترازنکا گفت که حاضر نیست کمبود سفارش اتحادیه اروپا را از سهم سفارش انگلیس جبران کند. دولت لندن هم در این زمینه تمایلی برای گشاده دستی نشان نداد.

تشدید محدودیت ها در استونی

دولت استونی هم به دلیل افزایش چشمگیر آمار مبتلایان به کرونا محدویت ها در این کشور را تشدید می نماید.

رئیس جمهور ایتالیا هم واکسینه شد

سرگیو ماتارلا، رئیس جمهور ایتالیا هم بدون سر و صدا علیه ویروس کرونا واکسینه شد. دفتر وی روز سه شنبه عکسی را منتشر کرد که در آن این سیاستمدار 79 ساله مشترکا با شهفرایندان هم سن و سال خود در بیمارستانی در رم منتظر دریافت واکسن بود. رئیس جمهور ایتالیا بر اساس نوبت و در گروه سنی خود روز گذشته واکسن مدرنا را تزریق کرد.

کمیسیون اتحادیه اروپا هم در نظر دارد تا تابستان یک گذرنامه اروپایی سبز برای آزادی تردد افراد واکسینه شده را ارائه دهد. معاون کمیسیون اروپایی گفته است: این آرزوی همه ما است.

افزایش چشمگیر شمار مبتلایان در سوئیس

در کشور سوئیس هم شمار مبتلایان به کرونا از اواسط فوریه فرایند رو به افزایشی داشت که بر اساس اطلاعات دفتر فدرال بهداشت عمومی این شرایط به دلیل شیوع ویروس های جهش یافته در این کشور است. مقامات بهداشتی در این کشور ویروس های جهش یافته و بخصوص ویروس انگلیسی را عامل هفتاد درصد ابتلای افراد به کرونا در این کشور دانسته اند.

رکورد جدید مبتلایان روزانه در لهستان

لهستان هم با اعلام 17260 مبتلای روزانه بالاترین میزان ابتلای روزانه به کرونا از ماه نوامبر را ثبت نموده است. بر اساس آمارهای نهادهای بهداشتی در این کشور در مجموع تا به حال بیش از 1.8 میلیون نفر در لهستان به کرونا مبتلا شده و 45997 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

دولت لهستان اخیرا هشدار داده که موج سوم کرونا در این کشور قدرتمندتر خواهد بود.

درخواست روسیه از اروپا برای عذرخواهی علنی

دولت روسیه هم از نماینده آژانس دارویی اروپا یک عذرخواهی علنی را به دلیل اتهاماتی که به واکسن روسی وارد نموده درخواست نموده است. نماینده این نهاد دارویی اروپا در تلویزیون اتریش به بعضی کشورهای اروپایی درباره تایید واکسن روسی اسپوتنیک 5 قبل از تایید آن در این نهاد اروپایی هشدار داده و آن را یک خطر بالقوه مرگبار ارزیابی نموده بود.

افزایش چشمگیر مبتلایان جدید در بلغارستان

بلغارستان هم حدود 3502 مورد ابتلای جدید به کرونا در عرض 24 ساعت را شناسایی نموده که بالاترین میزان مبتلایان روزانه در سه ماه گذشته بوده است. در این مدت 132 نفر دیگر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند. در بسیاری شهرهای این کشور عمل های جراحی غیر ضروری برای افزایش ظرفیت پذیرش بیماران کرونایی به تعویق می افتد.

300 مرگ کرونایی روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان از ابتلای 9146 مورد جدید ابتلا به کرونا در 24 ساعت و 300 مرگ کرونایی جدید در این مدت اطلاع داده است.

جدیدترین آمار مبتلایان در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در انگلیس 4228998 نفر به کرونا مبتلا شده و 124797 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته اند.

در فرانسه هم تا به حال 3932862 نفر به کرونا مبتلا شده و 89301 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده اند.

در اسپانیا هم تا به حال 3164983 نفر به کرونا مبتلا شده و 71727 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده اند.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در ایتالیا 3101093 نفر به کرونا مبتلا شده و 100479 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باختند.

در آلمان هم تا به حال 2520609 نفر به کرونا مبتلا شده و 72981 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده اند.

کمترین تعداد ابتلای روزانه به کرونا در روسیه از اوایل مهر ماه

با شناسایی 9079 مورد جدید آلودگی، شمار کل مبتلایان به کووید-19 در روسیه به 4 میلیون و 351 هزار نفر رسیده که از این تعداد، 90 هزار نفر جان باخته و بیش از 3 میلیون و 945 هزار بیمار درمان شده اند.

به گزارش خبرگزاری نووستی،ستاد عملیاتی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در روسیه،گزارش داد که تعداد موارد تأیید شده ازعفونت کووید-19 در این کشور طی یک روز گذشته فقط 9 هزار و 79 مورد افزایش یافت که کمترین میزان آلودگی روزانه از اول ماه اکتبر سال گذشته میلادی (10 مهر ماه) به اینطرف است.

طبق این اطلاعات، بدین ترتیب تعداد کل افراد مبتلا به این عفونت در روسیه به 4 میلیون و 351 هزار و 553 نفر رسیده است. بیشترین موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا طی 24 ساعت اخیر، یک هزار و 116 مورد در شهر مسکو و 959 مورد در شهر سن پترزبورگ شناسایی شده است. ضمن اینکه، تعداد بیماران فعال، یعنی افرادی که به دلیل ابتلا به کووید-19 همچنان تحت درمان هستند، به 315 هزار و 751 نفر کاهش یافته است.

این ستاد یادآور شد که تعداد مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا در روسیه طی روز گذشته 466 مورد افزایش یافته است. بدین ترتیب، تا به امروز 90 هزار و 275 بیمار در اثر این عفونت جان خود را از دست داده اند. میزان تقریبی موارد فوت بیماران کرونایی به 2.07 درصد رسیده است. به طور خاص، طی روز گذشته 51 مورد مرگ بیماران مبتلا به کرونا در شهر مسکو و 52 مورد هم در شهر سن پترزبورگ گزارش شده است.

علاوه بر این، تعداد شهفرایندان روس معالجه شده از بیماری کووید-19 طی روز گذشته 13 هزار و 350 نفر افزایش یافته و بطور کلی به 3 میلیون و 945 هزار و 527 نفر رسیده است. سهم بیماران درمان شده در روسیه به 90.7 درصد از کل افراد مبتلا افزایش یافته است. بیشترین موارد بهبود بیماران - یک هزار و 453 بیمار در شهر مسکو و 2 هزار و 749 بیمار در شهر سن پترزبورگ بوده است.

علاوه بر این، سرویس فدرال خدمات بهداشتی و رفاه انسانی روسیه نیز امروز خاطرنشان کرد که پزشکان روسی تا به امروز بیش از 113 میلیون و 800 هزار آزمایش برای تشخیص کووید-19 انجام داده اند و در این رابطه، در حال حاضر حدود 510 نفر تحت نظارت پزشکی قرار دارند.

بالا دریافت مناقشات بین انگلیس و اتحادیه اروپا بر سر واکسن کرونا

در پی بالا دریافت مناقشات بین انگلیس و اتحادیه اروپا بر سر واکسن کرونا وزارت امور خارجه انگلیس یک نماینده بروکسل را احضار کرد.

به گزارش ان تی وی آلمان، چارلز میشل، رئیس شورای اروپایی انگلیس را متهم نموده که صادرات واکسن کرونا را متوقف نموده است. اما دولت انگلیس این اتهام بروکسل را کاملا رد نموده و در واکنش به این اتهام زنی، وزارت امور خارجه انگلیس یک نماینده بروکسل را به لندن فراخوانده است.

سخنگوی دولت انگلیس در واکنش به این اتهام زنی بروکسل گفته است: دوات انگلیس حتی مانع صادرات یک واکسن کرونا هم نشده است. تمام اتهامات درباره ممنوعیت صادرات واکسن و یا هر گونه اعمال محدودیت در این راستا از طرف لندن کاملا اشتباه است.

دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس هم نوشته ای را در این باره به شارل میشل، رئیس شورای اروپایی ارسال نموده و وی را به نشر اطلاعات غلط علیه لندن متهم نموده است.

میشل پیش از این هم در در یک موضع گیری از برنامه های اتحادیه اروپا برای تهیه واکسن دفاع نموده بود. وی در این باره نوشته بود: این ادعا که اتحادیه اروپا در جهت ناسیونالیسم واکسن گام بر می دارد بسیار تکان دهنده است. وی تاکید نمود که بیشتر واکسن های مورد استفاده در سرزمین های اشغالی از بلژِیک به این منطقه وارد شده است.

این مقام اروپایی همچنین گفته بود: اما در آمریکا و انگلیس شرایط متفاوت است. انگلیس و ایالات متحده برای صادرت واکسن و یا اجزای فراوری شده در قلمرو خود ممنوعیت قانونی را در نظر گرفته اند.

یک منبع دولت انگلیس گفت که ادعای رئیس شورای اروپا در سطوح و به عناوین مختلف توسط مقام های اروپایی مطرح شده بود و انگلیس نسبت به این مساله قبلا هشدار داده بود. اوی گفت که لازم بود که در زمینه اعتراض رسمی صورت گیرد.

لندن هم اخیرا بروکسل را به دلیل توقف صادرات واکسن آسترازنکا به استرالیا مورد انتقاد قرار داده بود.

انگلیس و اتحادیه اروپا پیشتر هم در مورد کنترل صادرات واکسن کرونا به اختلاف خورده بودند. این اختلاف پس از آن شدت گرفت که شرکت انگلیسی- سوئدی آسترازنکا گفت که حاضر نیست کمبود سفارش اتحادیه اروپا را از سهم سفارش انگلیس جبران کند. دولت لندن هم در این زمینه تمایلی برای گشاده دستی نشان نداد.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 29 اسفند 1399 بروزرسانی: 29 اسفند 1399 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 1476

به "احتمال بروز موج سوم کرونا در اروپا، هشدار دولت فرانسه درباره اوضاع بحرانی بیمارستان ها، تحقیق جدید: کرونای انگلیسی بشدت مرگبارتر است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احتمال بروز موج سوم کرونا در اروپا، هشدار دولت فرانسه درباره اوضاع بحرانی بیمارستان ها، تحقیق جدید: کرونای انگلیسی بشدت مرگبارتر است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید