انتقاد از زندگی تجمل گرایانه برخی از مدیران استانی

به گزارش لیسون، محمدجواد آذری جهرمی با انتقاد از زندگی تجمل گرایانه برخی از مدیران استانی گفت: در شرایطی که دشمنان با حمله اقتصادی به مردم هجوم آورده اند، شنیده ام برخی از مدیران استانی علاوه بر خود برای خانواده شان نیز ماشین و امکانات دولتی استفاده می نمایند.

انتقاد از زندگی تجمل گرایانه برخی از مدیران استانی

به گزارش خبرنگاران، امروز (دوشنبه) با حضور وزیر ارتباطات و هیات همراه در استان سیستان و بلوچستان سه طرح زیر ساختی بزرگ ارتباطاتی افتتاح و به بهره برداری رسید.

ایجاد 750 کیلومتر فیبرنوری درون استانی بین شهری، بهره برداری از 330 سایت جدیدالاحداث یا نوسازی گردیده و احداث تلفن ثابت روستایی برای 2215 روستای این استان دستاوردهای این سه پروژه بزرگ است.

بنابر این گزارش، دولت در یک سال گذشته 450 میلیارد تومان و بخش خصوصی 130 میلیارد تومان سرمایه گذاری نموده است. همچنین در ادامه این سفر، توافقنامه توسعه های سال 97 استان سیستان وبلوچستان فردا (سه شنبه) بین وزیر ارتباطات و استاندار سیستان و بلوچستان تفاهم و تبادل می گردد.

به گزارش خبرنگاران، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نخستین روز از سفرش به استان سیستان و بلوچستان بعد از چابهار راهی ایرانشهر شد و در دانشگاه ولایت این شهرستان و در جمع شورای اداری و معتمدان این شهر، با انتقاد از این شیوه سوال کرد مگر مدیر به جز اینکه مسوولیت سنگین تری برعهده دارد با مردم عادی چه فرقی می نماید؟

آذری جهرمی با اشاره به این نکته که انجام برخی از کارهای روزمره خانوادگی مانعی در ماموریت های محول ایجاد نمی نماید، گفت: بنده به نانوایی می روم و نان خانه را خودم تهیه می کنم و بچه هایم را درصورتی که از سرویس جا بمانند خودم به مدرسه می رسانم و بسیاری از امور منزلم را انجام می دهم بدون اینکه خللی به کار و ماموریت هایم وارد گردد.

وزیر کابینه دولت دوازدهم اظهار کرد: نخستین تعهد من اجرای برنامه ایست که در نظام اسلامی تصویب گردیده است و مطابق آن تا خاتمه سال جاری تعداد روستاهای دارای ارتباطات کامل و مناسب در این استان را از پنج درصد به 25 درصد می رسانیم.

وی با بیان اینکه تا خاتمه سال 500 روستای استان تحت پوشش تلفن ثابت و اینترنت روستایی قرار می گیرند، اضافه نمود: همچنین در 600 روستا خدمات همراه اول به نسل های بالاتر ارتقاء پیدا می نماید و 500 کیلومتر فیبرنوری جدید نیز به شبکه فیبر نوری اضافه می گردد.

آذری جهرمی با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن با کشورمان توضیح داد: البته فشارهای اخیر بی سابقه نیست و قبلا نیز گاهی با شدت بیش تری وجود داشته است و در هر مورد بی نتیجه ماند.

وی با تاکید بر اینکه جلب اعتماد مردم با حرف امکان پذیر نیست بلکه با عمل به دست می آید، اضافه نمود: شاید مدیری بتواند ظاهرسازی کند و با یک خودروی معمولی رفت و آمد کند اما مردم ماشین لوکسی که خانواده و فرزندان او را جابجا می نماید، می بینند و این تناقض و دوگانگی را درک می نمایند.

آذری جهرمی با اشاره به مسائل فرهنگی استان که گاهی باعث صدمه زدن به تجهیزات ارتباطی و فیبر نوری می گردد، گفت: از همه علمای شیعه و اهل سنت و بزرگان و معتمدان سیستان و بلوچستان می خواهم در این زمینه فرهنگ سازی نمایند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در شورای اداری چابهار خاطرنشان کرد که تا خاتمه سال روستای بدون ارتباط در سیستان و بلوچستان نخواهیم داشت.

محمدجواد آذری جهرمی به تکلیف دولت دوازدهم مبنی بر پوشش 80 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار به ارتباطات مناسب، گفت: در ابتدای دولت دوازدهم کارگروهی برای آنالیز وضعیت ارتباطات در استان سیستان و بلوچستان تشکیل شد که روستاها را در چهار دسته روستاهای فاقد ارتباط، روستاهای با تنها یک نوع ارتباط، روستاهای با دو نوع ارتباط و روستاهای با ارتباطات کامل شامل تلفن ثابت، همراه و اینترنت، تقسیم کرد.

وی با بیان اینکه از مجموع 7100 روستای استان سیستان و بلوچستان بیش از 5000 روستا بیشتر از 20 خانوار دارند، اضافه نمود: بعد از یکسال کوشش باید اعلام کنم که از مجموع روستاهای استان سیستان و بلوچستان پنج درصد دارای ارتباط کامل، 32 درصد دارای دو نوع خدمات ارتباطی، 51 درصد دارای یک نوع خدمات ارتباطی و 12 درصد همچنان بدون هیچ ارتباطی هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر استان سیستان و بلوچستان از نظر شاخص های ارتباطات و فناوری اطلاعات در میان استان های کشور در رتبه سی و یکم واقع شده است.

آذری جهرمی با اشاره به تاکید رییس جمهور برای توسعه استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: واقعیت این است که وضعیت توسعه ارتباطات در استان سیستان و بلوچستان مطلوب نیست و این وضعیت فقط ناشی از بی توجهی نیست چراکه سرمایه گذاری در این استان نسبت به جمعیت سایر استان های کشور بازدهی کمتری دارد و به همین دلیل بخش خصوصی برای سرمایه گذاری انگیزه لازم را ندارد.

او با بیان اینکه بر همین اساس سرمایه گذاری بخش دولتی نسبت به بخش خصوصی در این استان بسیار بیش تر است، توضیح داد: اما دولت دوازدهم برخلاف رویه سایر استان ها برای جبران عقب ماندگی سرمایه گذاری بیشتری را در استان سیستان و بلوچستان انجام داده است بطوریکه در یک سال گذشته 450 میلیارد تومان در این استان در مقابل 132 میلیارد تومان بخش خصوصی سرمایه گذاری گردیده است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه با سرمایه گذاری انجام گردیده و با کوشش جوانان و نیروهای متخصص استان، 750 کیلومتر از مسیرهای بین شهری را فیبرنوری کشیده ایم، گفت: این اندازه فیبرکشی عدد قابل توجهی است و در 2215 روستا نیز خدمات تلفن ثابت نیز ارائه گردیده بطوریکه از قبل هفته دولت تاکنون 1000 درخواست ثبت نام انجام گردیده است.

وی وعده داد: پوشش ارتباطی 1400 کیلومتر از جاده های استان که تاکنون هیچ پوشش ارتباطی نداشته اند تا خاتمه سال برقرار گردد.

آذری جهرمی با اشاره به اینکه 500 روستای دیگر تا خاتمه سال دارای تلفن ثابت می شوند، اظهار کرد: برنامه ریزی نموده ایم تا خاتمه سال روستاهای دارای ارتباط از پنج درصد به 25 درصد و روستاهای بدون ارتباط را از 12 درصد به صفر برسانیم.

بر اساس این گزارش آذری جهرمی و هیئت همراه که صبح دوشنبه برای افتتاح تعدادی از طرح های ارتباطی و مخابراتی به استان سیستان و بلوچستان سفر نموده اند از شهرها و شهرستان های چابهار، ایرانشهر، سراوان و سیب و سوران دیدن و وضعیت ارتباطی مناطق روستایی و جاده های استان را آنالیز خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 6 آذر 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 31

به "انتقاد از زندگی تجمل گرایانه برخی از مدیران استانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتقاد از زندگی تجمل گرایانه برخی از مدیران استانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید