بهره برداری از 22 طرح صنعتی با اشتغالزایی 647 نفر در استان سمنان
به گزارش لیسون، آل بویه گفت: 22 طرح صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان سمنان با اشتغالزایی 647 نفر و با اعتبارچهار هزار و 320 میلیارد ریال در دهه فجر به بهره برداری می رسد.

خبرنگاران سمنان - حسن آل بویه گفت: از 31 طرح صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان سمنان، 22 طرح با سرمایه گذاری به بهره برداری می رسد و 9 طرح صنعتی با اعتبار پنج هزار و 720 میلیارد ریال عملیات اجرایی آن شروع می گردد.
به گفته مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان ، افتتاح 22 طرح صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان سمنان اشتغالزایی مستقیم برای 520 نفر و غیرمستقیم برای 127 نفر ایجاد می نماید.
37 درصد اشتغال استان سمنان در بخش صنعت و معدن است.
یک هزار و 720 واحد فراوریی در 19 شهرک و ناحیه صنعتی استان سمنان فعالیت دارند. در ابتدای دولت 148 واحد فراوریی راکد بود که در استان سمنان تا به امروز 27 واحد بازفعال شد و به چرخه فراوری بازگشته است. این امر با ایجاد 650 اشتغال تازه در واحد های راکد، تثبیت اشتغال برای 35 هزار و 280 نفر و ایجاد 667 اشتغال در بهره برداری های تازه همراه بود.
انتهای پیغام / ن
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان