طرز تهیه آش نعناع

به گزارش لیسون، خبرنگاران: آش نعناع یکی از سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می گردد

طرز تهیه آش نعناع

آش از غذاهای پر هوادار ایرانی است. در شهر های مختلف کشورمان انواع آش های مختلف طبخ می گردد. در این مطلب با طرز پخت آش نعناع که غذایی بین المللی است آشنا می شوید. در ادامه مواد لازم برای پخت آش نعناع ذکر شده است. آش نعناع دارای کوفته قلقلی هی خوشمزه ای است.

مواد لازم برای 4 نفر

نخود 1 فنجان

برنج نیم دانه 2 قاشق غذاخوری

ماست 1.5 لیوان

آرد 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

آب 6 لیوان

نعناع خشک 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کوفته قلقلی

گوشت چرخ نموده 200 گرم

پیاز 1 عدد

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

کره 2.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش نعناع

مرحله اول

برای تهیه آش نعناع ابتدا نخود را از شب قبل درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد، سپس آنرا آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه 2 لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم نخود به مدت یک ساعت بپزد، سپس آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه برنج را می شوییم و به همراه 2 فنجان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم برنج به مدت 20 دقیقه بجوشد تا کاملا نرم گردد، سپس نخود پخته شده را به همراه 5 لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه ماست را به همراه آرد، آبلیمو و نصف لیوان آب با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، 1 فنجان آب جوش از قابلمه برنج بر می داریم و به ترکیب ماست اضافه می کنیم، سپس به سرعت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه مخلوط ماست را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد درون قابلمه را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم مواد آش به طور کامل بپزند. در همین حین کوفته های قلقلی را درست می کنیم.

مرحله ششم

برای این منظور پیاز را رنده نموده و آب اضافی آنرا می گیریم، سپس به همراه گوشت چرخ نموده، نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. در ادامه مایه کوفته را به قلقلی هایی به میزان فندق در می آوریم.

مرحله هفتم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس قلقلی ها را به تابه اضافه نموده و به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه کوفته های قلقلی را به قابلمه آش اضافه نموده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم، پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، نعناع خشک را به تابه اضافه نموده و یک دقیقه تفت می دهیم، سپس به آش اضافه می کنیم.

مرحله نهم

نعناع داغ را هم به خوبی با آش ترکیب می کنیم، در صورت تمایل می توانیم مقداری از نعناع داغ را برای تزیین روی آش نگه داریم. پس از اینکه آش به خوبی لعاب دار شد و جا افتاد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.

سایت چی شی

این مطلب از گروه وب گردی است و فقط جنبه تفریح دارد

منبع: رکنا
انتشار: 1 آبان 1400 بروزرسانی: 1 آبان 1400 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 1806

به "طرز تهیه آش نعناع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش نعناع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید