طرز تهیه کوکوی بادمجان

به گزارش لیسون، کوکوی بادمجان یکی از کوکوهای ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و مورد استقبال هواداران بادمجان قرار گرفته است. برای تهیه این کوکو می توانید از بادمجان کبابی یا خام بهره ببرید و انتخاب آن به طبع و سلیقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه کوکوی بادمجان

کوکو یکی از برترین گزینه های پیشنهاد شام برای افرادی است که مدام می پرسند شام چی بپزم است. این غذا را به راحتی و با سرعت می توان تهیه کرد و از آن لذت برد. بخصوص اگر به بادمجان حساسیت نداشته باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکوی بادمجان

  • بادمجان پنج عدد
  • تخم مرغ سه عدد
  • پیاز یک عدد
  • سیر یک حبه
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل سیاه به اندازه لازم

طرز تهیه کوکوی بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کوکو بادمجان، در ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس سیر را له کنید و به پیازتان اضافه کنید. اگر تمایل دارید که بادمجانتان را کبابی کنید می توانید آن را روی گاز یا ذغال آماده کنید اگر بادمجان کبابی به مزاجتان خوش نمی آید می تواند از بادمجان خام یا آب پز شده بهره ببرید.

مرحله دوم

بعد از آماده شدن بادمجان ها آن ها را همراه سیر و پیاز با گوشتکوب کاملا له کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس ادویه هایتان را نیز به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

تخم مرغ ها را درون یک ظرف بشکنید و خوب آن ها را هم بزنید تا یکدست گردد و روی آن سفید گردد. به این نکته توجه کنید که زمانی که می خواهید تخم مرغ ها را به سایر مواد اضافه کنید مواد باید کاملا سرد باشند زیرا در صورتی که مواد گرم باشند تخم مرغ ها خودشان را می گیرند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه تخم مرغ ها را به مواد اضافه کردید باید مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا مایه کوکو کاملا صاف و یکدست گردد.

مرحله پنجم

در مرحله بعد کمی روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا داغ گردد سپس مایه کوکو را کف تابه پهن کنید و بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز کاملا بپزد.

مرحله ششم

این کوکو را در فر هم می توانید آماده کنید. به این صورت که ظرف فرتان را کمی چرب کنید سپس مایه کوکوی بادمجان را درون آن بریزید و روی آن را صاف کنید سپس ظرف را درون فر قرار دهید و درجه آن را روی 20 درجه سانتی گراد بگذارید. بهتر است فر را از قبل روشن نموده باشید تا تمام نقاط آن گرم و هم دما شده باشند. بعد از 15 دقیقه کوکوی شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 2107

به "طرز تهیه کوکوی بادمجان" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه کوکوی بادمجان" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید