فوت و فن های طبخ باقالی پلو به روش رستورانی

به گزارش لیسون، باقالی پلوهای رستورانی عطر و بویی دارند که فارغ از اینکه با مرغ یا گوشت سرو می شوند، برای خالی خوردن هم جذاب هستند؛ اما راز این عطر و بوی خاص چیست؟ خبرنگاران زندگی به صورت کامل فوت و فن این نوع طبخ از باقالی پلو را توضیح می دهد.

فوت و فن های طبخ باقالی پلو به روش رستورانی

1. اگر فصل باقالی است، حتما از باقالی تازه استفاده کنید و اگر نه از باقالی فریز شده.

2. نسبت برنج به باقالی باید 2 به 1 باشد؛ یعنی اگر دو پیمانه برنج دارید، یک پیمانه باقالی باید اضافه کنید.

3. اگر باقالی فریز شده دارید، همزمان با ریختن برنج در آب جوش، باقالی ها را هم بریزید و اگر باقالی تازه دارید، چند دقیقه آخر برای آبکشی، باقالی را اضافه کنید تا له نشود.

4. کلیدی ترین زمان، موقع دم کردن برنج است. یک کفگیر برنج و باقالی را بریزید، شوید را به آن اضافه کنید و به اندازه سر قاشق چای خوری پودر گل سرخ، دارچین و زعفران اضافه کنید و این مرحله را تا تمام شدن برنج ادامه دهید.

5. دارچین و گل سرخ همان عطر و بوی باقالی پلوهای رستورانی را می دهند و پای ثابت وعده های غذایی تان می شود.

6. اگر از شوید تازه هم استفاده کنید، قطعا باقالی پلوی متفاوت تری خواهید داشت.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 10 دی 1399 بروزرسانی: 10 دی 1399 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 1324

به "فوت و فن های طبخ باقالی پلو به روش رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های طبخ باقالی پلو به روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید