نمک طول عمر را کوتاه می نماید
به گزارش لیسون، یک مطالعه نو بزرگ نشان می دهد افرادی که در وعده های غذایی خود زیاد نمک می ریزند ممکن است عمر کوتاه تری نسبت به افرادی که به ندرت دست به نمکدان می زنند داشته باشند.
به گزارش مهر به نقل از هلث لاین، این مطالعه که روی بیش از 500 هزار بزرگسال بریتانیایی انجام شد، نشان داد کسانی که همواره روی غذای خود نمک می پاشند، 28 درصد بیشتر از افرادی که به ندرت به وعده های غذایی خود نمک اضافه می نمایند، در معرض مرگ زودرس هستند.
به طور میانه، مصرف نمایندگان نمک زیاد حدود دو سال از میانگین عمرشان در سن 50 سالگی کاهش می یابد.
دکتر لو چی، محقق ارشد از دانشگاه تولان در نیواورلئان، گفت: این یک رفتار ساده است که افراد می توانند آن را اصلاح نمایند.
غذاهای فرآوری شده و غذاهای آماده اغلب سرشار از سدیم هستند و بهتر است محدود شوند.
کارشناسان بهداشت مدت هاست که توصیه می نمایند سدیم را در رژیم غذایی محدود کنید که تا حد زیادی برای یاری به کنترل سطح فشار خون مؤثر است.
این یافته ها بر اساس 501,379 بزرگسالی است که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت نموده بودند. زمانی که آنها بین سال های 2006 تا 2010 بکارگرفته شدند، به پرسشنامه هایی در خصوص رژیم غذایی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دادند.
در طی 9 سال، بیش از 18000 شرکت نماینده مرگ زودهنگام داشتند. محققان دریافتند که خطر مرگ نابهنگام در میان افرادی که گفته بودند همواره از نمک سر سفره استفاده می نمایند، در مقابل کسانی که هرگز یا به ندرت از نمک استفاده می کردند، 28 درصد بیشتر بود.
نتایج نشان داد در بین مردان مصرف نماینده نمک زیاد، این مقدار بیش از دو سال از امید به زندگی آنان در سن 50 سالگی کاست. همتایان زن آنها به طور میانه 1.5 سال از زندگی خود را از دست دادند.
چی معتقد است که تأثیر نمک اضافی بر فشار خون علت اصلی این رویداد است: افرادی که به طور معمول به غذای خود نمک اضافه می نمایند، به ویژه در معرض خطر مرگ ناشی از سکته مغزی یا بیماری قلبی هستند.
منبع: فرارو