طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی

به گزارش لیسون، یکی از غذاهای خوشمزه و خوش خوراکی که ما ایرانی ها عاشق آن هستیم، جوجه کباب است. البته علاوه بر طعم، طرز پخت بسیار راحت و اندازه پروتئین بالای این غذاست که محبوبیت آن را به خصوص میان ورزشکاران چند برابر نموده است. جوجه کباب می تواند با انواع چاشنی ها طبخ گردد. با طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی با ما همراه باشید.

طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب اسپایسی

  • سینه مرغ سولیکو یک بسته
  • سس قرمز تند سه قاشق غذاخوری
  • زیره سبز یک قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز دو قاشق چای خوری

طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی

مرحله اول

سینه های مرغ را به صورت قطعات 80 گرمی خرد کنید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه سس قرمز تند، زیره سبز، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را داخل سس بریزید. مطمئن شوید که تمام تکه های مرغ داخل سس آغشته شدند.

مرحله سوم

مواد را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید (یا یک شب، در صورت دلخواه).

مرحله چهارم

اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، آن ها را به مدت نیم ساعت داخل آب قرار دهید. این کار باعث جلوگیری از سوختن آن ها در برابر حرارت شعله می گردد.

مرحله پنجم

مواد را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشید. سس اسپایسی را هم کنار بگذارید. مقداری روغن نارگیل روی جوجه ها اسپری کنید.

مرحله ششم

فر را روی حرارت میانه قرار دهید. سیخ های جوجه کباب را داخل سینی فر قرار دهید. بعد از این که یک طرف آن ها پخته شدند طرف دیگر را هم بپزید. سپس فر را روی حالت گریل قرار دهید و هر دو طرف جوجه ها را گریل کنید.

مرحله هفتم

بعد از این که جوجه ها سرخ شدند، آن ها را از داخل فر بیرون آورده، مقداری آبلیمو روی آن ها بریزید و داخل ظرف مناسب با مقداری سیب زمینی پخته شده سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 2108

به "طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید