موس کره بادام زمینی

به گزارش لیسون، مارشمالو نوعی آب نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سپیدهه تخم مرغ و شکر یا شیره نشاسته تهیه می گردد و بافتی اسفنجی دارد. توفو نیز شیرسویا دَلَمه شده است و شبیه پنیر، سفت و سفید است.

موس کره بادام زمینی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 350 گرم توفو
  • 1/3 پیمانه کره بادام زمینی
  • 1/3 پیمانه شکر قنادی
  • مارشمالو
  • بادام زمینی خرد شده یا شکلات رنده شده

طرز تهیه

1- 350 گرم توفو را داخل غذاساز پوره کنید و 1/3 پیمانه کره بادام زمینی و 1/3 پیمانه شکر قنادی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را بین 4 لیوان تقسیم کنید و روی آنها پلاستیک بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. دست کم باید 30 دقیقه در یخچال بمانند. سپس از یخچال خارج کنید و روی آنها را با مارشمالو و شکلات رنده شده یا بادام زمینی خرد شده تزئین کنید.

منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: lison.ir شناسه مطلب: 2090

به "موس کره بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موس کره بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید